19.03.2018

A-junioreiden SM-sarjaan usean vuoden yrityksen jälkeen nousseen joukkueen päävalmentajana aloittaa hyvää työtä jo pidempään seuran 00-junioreiden kanssa tehnyt Henri Mattila. Mattila toimi päättyneellä kaudella Näätien B-junioreiden vastuuvalmentajana ja myöskin seuran vanhemmat ja nuoremmat juniorit ovat hänellä hyvin tiedossa. Ensi kaudella A-junioreiden reeni- ja peliryhmä koostuukin pitkälti A-juniorit SM-sarjaan nostaneesta rungosta, joista vanheni ainoastaan yksi pelaaja ja yksi maalivahti. Lisäksi nousun myötä myös muualta on tullut kiinnostusta joukkuetta kohtaan, joten A-juniorit lähtevät ensi kaudella pelaajien kehittämisen lisäksi myös pärjäämään, eikä vain uusimaan sarjapaikkaansa. Toki sarjapaikan uusiminen on tärkeintä jatkuvuuden kannalta.

B-junioreiden (2001-2002-syntyneet) päävalmentajaksi saadaan kokonaan uusi näätätekijä, sillä joukkueen ottaa vastuulleen Classicin C1-pojista tuleva Antti Hänninen. Hänninen on valmentanut viimeiset kolme vuotta Classicin junioreita, ensin A-B-pojissa fysiikkavalmentajana ja viimeisimmät vuodet lajivalmentajana B-junioreissa sekä tällä kaudella päävalmentajana C1-junioreissa. Ennen tätä Hänninen toimi 3.divisioonassa pelaavan Soittorasian pelaajavalmentajana. Hänninen pitää myös mielenkiintoista Complex floorball blogia, johon pääset tutustumaan tästä: complexfloorball.blogs.com

Hänninen luonnehtii itse itseään valmentamista ahkerasti opiskelevaksi valmentajaksi, jolla löytyy myös teoriosaamista muunmuassa taitojen oppimisesta ja fysiikkaharjoittelusta, salibandykurssien lisäksi.
Ensi kauden B-junioreiden valmennusmenetelmät tulevat perustumaan pelin periaatteiden opettamiseen pelin ympäristössä. Se tarkoittaa keskittymistä pelitilanneharjoitteluun ja itse pelaamiseen, sekä pelistä keskusteluun.

Joukkueen valmennustiimit alkavat olemaan jo hyvällä mallilla muutenkin, mutta julkaistaan ne kokonaisuudessaan, kun viimeisetkin palaset varmistuvat. Joukkueen valmennustiimejä on kasattu koordinaattori Mika Myllyniemen johdolla jo muutaman kuukauden ajan ja on ollut hienoa huomata, että niin pelaajiston kuin valmentajien osalta on ollut ennennäkemätöntä kiinnostusta Näätäpaitaa kohtaan. Tähän on varmasti vaikuttanut edustuksen ja junioreiden hyvän pärjäämisen lisäksi nuorten pelaajien esiinmarssi myös KrP:n edustusjoukkueeseen ja liigatasolle.

A-junioreiden päävalmentaja
Henri Mattila
0442909172
henri.mattila@hotmail.com

B-junioreiden päävalmentaja
Antti Hänninen
0456360367
hanninen.antti@gmail.com

Pelaajakoordinaattori
Mika Myllyniemi
0405478296
mika.t.myllyniemi@gmail.com