09.10.2014

Nokian KrP:n kotiottelut salibandyliigassa saavat jatkoa lauantaina 11.10. kun Raholassa vastaan asettuu OLS Oulusta. Kauden kahdessa ensimmäisessä kotimatsissa Näädät ovat esiintyneet varsin energisesti, mutta sarjapistein joukkuetta ei näistä peleistä ole palkittu. Useissa ennakkokaavailuissa pudotuspelien ulkopuolelle kaavailtu OLS on esiintynyt alkukaudesta melko pirteästi keräämällä neljästä ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa, tasapelin ja yhden tappion. Edellisessä ottelussaan oululaiset ryöpyttivät vieraissa Josbaa peräti 10-1.

Näädät ovat viime peleissään osoittaneet, että ratkaisijoita löytyy muualtakin kuin ykkösketjusta. Erityisesti Ossi Ojala on ollut huippuvireessä osuttuaan kahdessa edellisessä ottelussa viidesti. KOOVEE:ta vastaan täksi kaudeksi näätälaumaan liittyneet Morics Krumins sekä Milan Garcar osoittivat puolustustaitojensa lisäksi myös vaarallisuutensa hyökkäyspäässä. Joukkue onkin peluuttanut kolmea kentällistä ja pitänyt otteluissa vauhtia yllä. Ottelu on todella tärkeä, sillä Näädät haluavat hyvän peli-ilmeen lisäksi myös sarjapisteitä plakkariin.

Lauantain ottelussa on ensimmäistä kertaa Näätien historiassa pääsymaksu korvattu vapaaehtoisella kannatusmaksulla, jonka voi halutessaan jättää lipunmyyntipisteen ”kannatustonkkaan”. Näätälauma haluaa näin tarjota mahdollisuuden kaikille kiinnostuneille sekä tulla seuraamaan joukkueen otteita ilmaiseksi, että osoittaa kannatusta Näädille omavalintaisella vapaaehtoisella summalla. Nyt on loistava tilaisuus napata perheenjäsenet ja kaverit mukaan katsomaan millainen vauhti salibandyliigamatsissa oikein on.

Nyt kaikki paikalle kannustamaan Näädät voittoon!

Nokian KrP – OLS 11.10.

Rahola lk klo. 17:00

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy. Lipunmyyntipisteessä voit halutessasi tukea Näätiä vapaaehtoisella vapaavalintaisella kannatusmaksulla