16.04.2012

14.4.12 lauantain Mikkelissä käydyssä E01 junioreiden Suur-Savon sähkö turnauksessa oli mukana Nokian KrP:n e-01 juniorit.
Ensimmäisestä pelistä lähtien oli selvää että, lujaa mennään ja sen jälkeen katsotaan mihin se riittää.
Ensimmäisenä vastassa oli Velhot Kuopiosta ja tuloksena oli loistavan maalivahti pelin ja komean nousun jälkeen 2-0 tappioasemasta 2-2 tasapeliin. Maalissa hääri Aaro Pöyhtäri
Toisena vastaan tuli järjestävän seuran Mikkelin Hatsina joukkue ja vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen peli loppui lukemiin 4-4. Maalissa riitti töitä mutta komeita koppeja nappaili Joona Mattila.
Kolmanteen peliin lähdettiin selkeästi haastamaan turnauksessa loistavaa peliä esittänyt NST Lappeenrannasta. Todella tiukkien vaiheiden jälkeen peli päättyi NST:lle 3-1.
Edessä olisi vielä yksi ottelu ja sitten nähdään mihin se riittää.
Shakers Anttolasta oli vastassa ja peli päättyi meille mukavasti 7-0 voittoon. Joonalle nollapeli tolppien välissä ja kentällä pirteimmällä päällä oli Jussi Järventaus tehoilla 2+2.
Nyt vain jännitettiin muiden otteluiden tuloksia ja tietäsimme pelaammeko pronssista vai kullasta.
Loppujen lopuksi pääsimme finaaliotteluun vain yhden tehdyn maalin turvin.
Finaalissa vastassa oli jo tutuksi tullut NST Lappeenrannasta.
Ottelu alkoi meidän selvällä hallinnalla ja Eetu Salonen napauttikin komealla lämärillä meidät johtoon alkuminuteilla. Loppuerässä hallinta siirtyi vastustajalle ja tauolle mentiin 1-3 tappioasemassa. Toiseen erään emme saaneet tarvittavaa rutistusta heti alkuun ja kaveri karkasi jo 1-6 johtoon jolloin alkoi herättely. Loppulukemat olivat 3-7 ja käteen jäi siis hopea, mutta porukalla päätettiin että ensivuonna se kirkastuu.
Seuralle sellaiset terveiset että isoa palkintokaappia vaan Raholan kotikentälle…sillä nyt niitä alkaa ropiseen!!

Joukkueessa mukana olivat:

Maalissa Joona Mattila ja Aaro Pöyhtäri
Kentällä pakissa häärivät Onni Matikainen, Jesse Toropainen, Nicolas Kivelä, Eemil Vormisto ja Nikolas Salmela sekä
hyökkäyspäässä Leevi Lentolehto, Kalle Pukuri, Toomas Tolonen, Eetu Salonen, Mikael Hakala, Jussi Järventaus, Viljami Siren, Toni Uusilähteenmäki ja