29.11.2009

Nokian KrP ja SSV Helsingistä kohtaavat miesten salibandyliigan ottelussa tiistaina 1.12 klo 18:30. Ottelu pelataan Tampere Areenalla Kalevassa.

Tasaisessa sarjassa seuraavaksi vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari SSV. Helsinkiläiset ovat keränneet sarjassa 15 pistettä ja ovat jälleen osoittaneet, että kauden edetessä peli alkaa mennä uomiinsa. Tämän tuloksena on sarjan kakkospaikka tällä hetkellä. KrP seuraa heti kärjen tuntumassa 13 pisteellä ja on tällä hetkellä keskellä kovaa ottelusarjaa. Edelliset kaksi ottelua olivat Koovee:ta ja Tapanilan Erää vastaa. Seuraavat kaksi SSV:tä ja SPV:tä vastaan. Kaikki nämä kuuluvat sarjan kärkijoukkueisiin.

SSV pelaajaryhmä on kokenut ja tasokas siitäkin huolimatta, että siltä puuttuu kaksi edellisen kauden avainpelaajistaan. Juha Kivilehto siirtyi Ruotsiin täksi kaudeksi ja maailmanmestaruuden Suomelle voittomaalillaan ratkaisut Tero Tiitu on sivussa polvivamman vuoksi. SSV:ssä riittää kuitenkin maajoukkuetason pelaajia Mikael Järven, Santtu Mannerin, Harri Forstenin ja Juho Järvisen johdolla unohtamatta maajoukkuemaalivahti Henri Toivoniemeä. Manner on ollut SSV:n tehokkain (13+7=20) tällä kaudella. Mies siirtyi myös marraskuun aikana liigan runkosarjan kaikkien aikojen tehokkaimmaksi pelaajaksi ohi Tero Karppasen. Manner on tehnyt salibandyliigan runkosarjassa tehot 309+228=537 pelaamissaan 279 ottelussa.

SSV:tä vastaan KrP lähtee haastajana ja pisteiden saamiseksi kotijoukkueen täytyy onnistua joka osa-alueella pelaamaan parasta peliään. Onnistumista vaaditaan joukkueessa laajalla rintamalla ja maalipaikkoja pitäisi pystyä luomaan etenkin ykkös- ja kakkosviisikoiden toimesta. Myös puolustuspelaamisen on oltava valmista alusta lähtien. Erityisesti KrP:stä kannattaa seurata taitavan Henri Johansson esitystä. Johansson johtaa salibandyliigan pistepörssiä tehoilla 19+7=26.

Pääsymaksut SSV-peliin ovat: aikuiset 8 Euroa, opiskelijat 6 Euroa, lapset 4 Euroa ja alla 7-vuotiaat ilmaiseksi.