24.04.2009

Suomen pääsarjatasolla asti jalkapalloa pelannut Markus Koivisto ottaa harteilleen Nokian KrP:n miesten edustuksen fysiikkavalmennuksen. Koivisto on valmistunut liikunnan ja valmennuksen ammattilaiseksi, erityisalueenaan nopeus ja nopeuskestävyys.

Aikaisemmin Koivisto on toiminut muun muassa TPV:n valmennuspäällikkönä sekä kartuttanut kokemusta useissa jalkapallojoukkueissa fysiikkavalmentajana.

Jalkapallon ja salibandyn pelinopeudessa ja liikkumisessa on paljon samoja elementtejä, joten näitä tietoja ja kokemuksia on mahdollista soveltaa toisiinsa niin kesäharjoittelun kuin lajiharjoittelunkin osalta, Markus Koivisto toteaa.

Seurajohto on luvannut minulle urheilullisen joukkueen, jossa ei ole enää huonokuntoisia ja ylipainoisia pelaajia, joten lähtökohdat hyvän fysiikkaharjoittelun toteuttamiseen ovat erinomaiset.

Joukkue on käsittääkseni sitoutunut nyt myös kesäharjoitteluun eivätkä edes tähtipelaajat voi ottaa neljän viikon omia lomia kesken kesäkauden peruskuntoharjoittelun. Koivisto lataa.

Enää ei ole mahdollista, että jotkut pelaajat hoitavat loppuverryttelynsä kahvikuppi toisessa ja tupakka toisessa kädessä hallin ovenraossa. Kaikkeen toimintaan tulee iso askel urheilullisuutta, jatkaa Koivisto.

Lupaan, että ensi kaudella näemme hyvin liikkuvan ja urheilullisen KrP ryhmän, Koivisto lopettaa.

Tällä hetkellä KrP:llä on pelaajasopimuksia ensi kaudelle yhteensä 23 kappaletta, jonka lisäksi muutaman uuden pelaajan kanssa on vielä neuvottelut kesken. Joukkue tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan 8.5.