09.09.2010

Nokian KrP jatkaa valmistautumista kohti lähestyvää salibandyliigan avausta pelaamalla kaksi harjoituspeliä tulevana viikonloppuna. Perjantaina 10.9 vastaan astelee nälkäinen 1.divarijoukkue Ilves, jonka kirkkaimpana tähtenä häärii loukkaantumisista toipuva Sami Nyman. Nyhve hakee pelituntumaa Ilveksessä ainakin joulutaukoon asti. Ilveksellä on käytössään myös farmisopimuksen turvin Classicin todella lahjakkaita junioripelaajia joita nähdään varmasti kauden aikana niin Classicin liiga kuin Ilveksen 1.divisioonapeleissä. Ilves peli alkaa Raholassa kello 19.20.

Lauantaina KrP:n vieraaksi saapuu AC Haki, joka on muuttunut todella paljon viime kaudesta. Uusi valmentaja ja hänen systeeminsä ovat vielä hieman mysteerejä, mutta näihinkin asioihin saadaan varmasti lisätietoa lauantaina. Hakin pelaajista kannattaa seurata viime kaudella läpimurtonsa tehnyttä Tommi Vappulaa sekä isokokoista Jesse Tolvasta, joka on todella vaikeaa pysäyttää hänen saadessaan pallon hyökkäyspäässä. Haki peli alkaa lauantaina Raholassa kello 15.00.

Nokian KrP:n harjoituspelit ovat tähän asti sujuneet hieman mollivoittoisesti, mutta päävalmentaja Mika Myllyniemi muistuttaa että sarjapisteitä aletaan jakamaan vasta parin viikon päästä. Seuraavassa Myllyniemen mietteitä tulevista peleistä sekä muutenkin joukkueen tämän hetkisestä tilanteesta:

"Tulevien harjoituspelien teemana on saada Viisikkopelaaminen niin hyökkäys kuin puolustussuuntaan selkeästi tasapainoisemmaksi. Tämä on ollut pahasti hakusessa vielä aikaisemmissa otteluissa, jonka takia oma pää onkin soinut kiitettävään tahtiin. Nyt on lisäksi jalat paremmin auki kun harjoittelua on hieman kevennetty ja viety lajipainotteisempaan suuntaan, kun on päästy harjoittelemaan lajia uuteen kotisaliin. Punttisalilla rautaa on kevennetty tangosta ja juoksumatkat lyhentynyt ulkoreeneissä, tällä haetaan terävyyttä sarjan alkuun. Edelleen täytyy kuitenkin muistaa, että harjoituspeleistä ei saa yhtäkään pistettä sarjaan vaan tulokset ovat toissijainen asia. Se on kuitenkin faktaa, että täytyyhän pelin alkaa näyttää jo harjoituspeleissä huomattavasti paremmalta, jotta sarjassa on mahdollisuus taistella sarjapisteistä. Tähän asti kohdattujen vastustajien peli on vaan yksinkertaisesti ollut valmiimpaa viisikkotasolla.

Ikäväkyllä tuleviin peleihin joudutaan lähtemään hieman varamiehisenä johtuen maajoukkueturnauksesta Puolassa ja syysflunssista, jotka koettelevat joukkuetta. Muutamalla pelaajalle tämä tietysti avaa hyvän paikan antaa vielä näyttöjä. Myllyniemi toivookin nuoriso-osastolta etenkin Ville Kangasmäen, Jani Rajalan ja Janne Suoniemen jatkavan samaa rataa kuin harjoituksissa, niin pelipaikka kolmessa kentässä on realistista saavuttaa.

Viikonlopun peleistä puuttuvat Pavel Brus, Henri Johansson, Niko Nordlund (lauantaina) ja Heikki Rantala (ainakin perjantaina). Lisäksi pitkäaikaispotilaina jatkavat Visa Rikala ja Paavo Kalliala, joiden polvivammat on operoitu viime kuussa. Heitä on odotettavissa takaisin rivistöön lähempänä joulupukin tuloa. Joukkueen mukana olevien tryout pelaajien kohtalo ratkeaa alkuviikosta, Myllyniemi lopettaa."

Perjantaina 10.9 kello 19.20 Nokian KrP – Ilves ja lauantaina 11.9 Nokian KrP – AC Haki kello 15.00 Raholan Liikuntakeskus. Peleihin vapaapääsy!