25.08.2015

Krp – Merikosti 6-1
Lauantai-aamun peliin lähettiin hakemaan pallonhallinnalla peli itselle ja hyvä startti karsinnoille. Se saatiin, taktiikkaa toteutettiin, pysyttiin pallossa ja iskettiin tarvittavat maalit. Selkeä 6-1 voitto.

Krp – Luft-stu 13-1
Luft oli meille tuiki tuntematon vastustaja joten peliin lähdettiin edelleen pitämällä palloa ja antaen mahdollisimman vähän vastareita kaverille. Ensimmäisen erän puolen välin jälkeen maalihanat avautuivat kun iskettiin 55 sekuntiin peräti 4 maalia, ja kaverin selkärangasta kuului naps. Peli saatiin katki toisen erän lopulla, 12 maalin ero ja toinen voitto kotiin!

Krp – Tapanilan Erä 3-2
Sitten trilleriin, Erä oli voittanut lauantaipäivän ottelut molemmat keskeytyksellä ja tämän tiedettiin ratkaisevan SM-sarjapaikan. Kaksi ensimmäistä erää täysin meidän hallintaa, kaveri pääsi vain satunnaisiin vastahyökkäyksiin, vedot silti puuttuivat molemmilta joukkueilta, 30min jälkeen laukaukset vain 7-5 meille. Erätauolla painostettiin seuraavan maalin merkitystä… Ja kaverihan sen teki 37 minuutilla, kolme minuuttia myöhemmin 3-2. Sitten alkoi eloonjäämistaistelu. Kaverilta veskari pois ja 6-5 ylivoimaa viimeiset 3 minuuttia. Se kestettiin ja saatiin juhlia SM-paikkaa tällekkin vuodelle. CAMAA Näätä!

Krp – Ypa 12-0
SM-sarjapaikan varmistuttua pelailtiin vielä Ypaa vastaan. Tasasin väliajoin iskettiin maaleja pitäen vastustaja irti pallosta. Tästä todistuksena laukaukset meille 28-1. Vähän ennen 25 minuutin kohtaa eroa 12 maalia ja SM-karsinnat hoidettu tappioitta. Maaliero huikea 34-4.

Leveyttä joukkueessa oli, 10 eri maalintekijää, jokainen hyökkääjä iski vähintään 4 pistettä turnauksessa. Näätäpisteet pitää silti antaa meidän EL CAPITANO Sami Savolaiselle, joka iski Erä peliin 2 tärkeätä osumaa ja voitti lohkomme pistepörssin vakuuttavalla 4+7 saldolla.