23.09.2008

Alkusarja sujui hyvin kaksijakoisesti. Hyvää avausottelua seurasi kaksi nihkeää maalin tappiota, joissa KrP:n pojat alkoivat pelaamaan vasta usean maalin tappioasemassa. Sunnuntai-aamun peli ei sekään häikäissyt mutta rutiinilla otettu 8-4 voitto tarkoitti alkulohkossa sijaa kolme, joka taas toi puolivälieriin vastaan alkulohkossaan lähinnä pelleillyyn keskittyneen 88-90-syntyneitä maajoukkuepelaajia vilisevän kaveriporukan FC Göerlin, kirkkaimpina tähtinään Erän Juhana Särkelä ja Oilersin Jens Riska ja Petri Jalanko.

Edes huippupeli ei riittänyt tälläkertaa jatkopaikkaan vaan tähdet veivät lopulta pelin lukemin 5-4. Kymmenen minuuttia ennen loppua ollut 3-1 johtoaseman pitäminen olisi vaatinut jo utopistisia torjuntoja huikean pelin maalilla pelanneelta Pasi Järviseltä. Tosin toisessa päässä Järvisen maajoukkuekaveri Mikko Sjöholm oli myös täystyöllistetty, josta kertoo hänen ottelun paras pelaaja palkinto. Tässä pelissä ei KrP:ltä epäonnistuneita löydy vaan kaikki pelasivat vähintään tasollaan ellei jopa paritasoa paremmin.

Itse turnauksessa KrP:n ylivoimaisesti paras pelaaja oli Gunnerssista siirtynyt Ilari Toriseva. Puolustuksen johtohahmo oli isännän ottein pelannut Tomi Rissanen.

KrP:n ottelut:

• Nokian KrP – KorsKa 8-1
  • Nokian KrP – SB-Pro 4-5
  • Nokian KrP – Westend Indians 4-5
  • Nokian KrP – Seppo Sharks 8-4
  • Nokian KrP – FC Göerli 4-5

KrP:n tehopisteet turnauksessa: