30.08.2008

Nokian KrP – Soittorasia 3-2

Hieno voitto aamuyhdeksältä alkaneesta varhaispelistä kakkosdivarissa pelaavaa Soittorasiaa vastaan. Ottelun KrP hahmot Tomi Rissanen, Ilari Toriseva ja maalissa pelannut Pasi Järvinen.

Nokian KrP – Vincemus 1-4

Pelin puoliväliin asti KrP johti 1.divisioonassa pelaavaa hämeenlinnalaisjoukkuetta, mutta Vincemus väänsi pelin väkisin tasoihin. Sekä meni lopulta johtoon hurjan KrP mylläkän seurauksena tulleesta vastaiskusta todella ONNEKKAALLA osumalla. Jonka jälkeen verkko heilui omissa vielä kaksi kertaa alle minuutin välein.

Kaikkiaan peli oli kuitenkin ehdottomasti parasta KrP A:ta ikinä, sillä A-jun 1.divarijoukkue piti (asennevamma?) miesten 1.divarijoukkuetta ajoittain lähes pilkkanaan. Toiseen erään toki Vincemuksen äijienkin jalat alkoivat liikkua hieman eritahtiin kuin alussa..

KrP:n paras oli todella röyhkeästi ja suoraviivaisesti pelannut Aki Kytöaho, joka on saanut huikeasti vauhtia tossuihinsa kesän aikana.

Nokian KrP – SC Hyvinkää 1-4

Peli pelattiin heti edellisen Vincemus pelin perään ja vastustajakin oli tämän ilmeisesti tiedostanut, sillä he tulivat kuin höyryjunat päälle ensimmäisen 10 minuuttia. Tänä aikana ei KrP:n pojat montaa kertaa saanut edes yhtä syöttöä omille peräkkäin. Hyvinkää tuntui vastustajista ehdottomasti vaarallisimmalta ja vauhdikkaimmalta mutta ehkä syynä saattoi olla ennemminkin oma sekava ja väsynyt peli.

Peli oli TODELLA fyysinen, ehkä jopa liian. Tälläkertaa sallivasta tuomarilinjasta oli kohtuuton hyöty isokokoisille ja varsin ronskisti mailaa käyttäneille vastustajille.

Nokian KrP – Downtown Tigers 2-3

Päivä olikin hyvä päättää miesten farmijoukkuetta vastaan pelattuun sijoitusotteluun, jossa ei varsinaisesti panoksesta enää pelattu. Tavoitteena kuitenkin pitää leukojaan loksutellut DTT-pakki Janne "kuula" Hiukka kiikaritehoilla..:)

Tavoitteessa onnistuttiin, mutta itse peli ei mitään hääviä enää ollut. Väsyneenä ei ajatus ja jalat enää kulkenut aamun malliin ja varsinkin pelin ensimmäinen erä oli ajoittain jopa karmeaa seisoskelua.

Toiseen erään pienen herättelyn seurauksena saatiin taas jalkaa liikkeelle ja tilanteita ex-KrP:n Aki Hännisen vartioimalle maalille. Kiri jäi kuitenkin maalin päähän vaikka lopussa koitettiin jopa ilman maalivahtia tasoitusta.

Kaikkiaan päivä sujui vähintäänkin kohtuullisesti. Pärjättiin tasapäisesti kaikille vastustajille, jotka olivat kuitenkin miesten 1-2.divareista. Tämä antaa uskoa jatkoon, että jotain on tehty tähän mennessä oikein. Joukkueen ilme ollaan saatu muutettua urheilulliseksi, joka on ensimmäinen askel kehittää joukkuetta/pelaajia eteenpäin. Seuraavina harjoittelun teemoina tämän turnauksen perusteella tuleekin pallollinen peli (avaaminen, syöttäminen, maalinteko). Joten työsarkaa riittää vielä…

KrP:n paras pelaaja turnauksessa oli arvovaltaisen raadin keskustelujen jälkeen rajusti raatanut hyökkääjä Aki Kytöaho.