23.02.2018

Salibandyliigan runkosarja on edennyt loppusuoralle. Pääosalla joukkueista on jäljellä enää neljä ottelua ja niissä haetaan asetelmia ja ottelupareja tuleviin pudotuspeleihin. Nokian KrP on sarjassa tällä hetkellä toisena ja on käytännössä varmistanut historiansa parhaan runkosarjasijoituksen ja kotiedun playoff-peleihin. Joukkue on voittanut seitsemän ottelua peräkkäin ja hävinnyt viimeksi joulukuun alussa. Valmennus ja pelaajat haluavat jatkaa hyviä suorituksia samalla, kun kuvioita ja pelitapoja hiotaan lopulliseen uomaansa varsinkin yli- ja alivoimissa. 6 vs 5 alivoimat otteluiden lopuissa ovat olleet KrP:lle erityisen haasteellisia.

KrP kohtaa perjantai-iltana lähellä pelattavassa vierasottelussa sarjakärjessä olevan Classicin. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Lempäälän Ideaparkissa klo 18.30 alkaen. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja sarjan kärkiottelu kiinnostaa varmasti myös KrP:n kannattajia. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin klo 17, jolloin ovet avataan, sillä Ideaparkkiin on saatu mahdutettua vain n. 500 istumapaikkaa. Syyskaudella KrP pystyi puristamaan Classicista tasapelin varsinaisella peliajalla. Sen jälkeen iso C on vienyt 20 ottelua suoralla voitolla. KrP:llä riittää siis haastetta.

Runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelun KrP pelaa sunnuntaina 25.2 klo 17 Raholassa, kun vastassa on OLS Oulusta. Siinäkin pelissä Näädillä riittää haastetta. OLS voitti kotiottelunsa syksyllä jatkoajan jälkeen numeroin 8-7 huolimatta nokialaisten panostukseen vieraspelimatkassa. OLS on jo menettänyt mahdollisuudet playoff-peleihin ja takana vaanii vielä vaara karsintasarjasta, joten helpolla ei OLS tule Raholassakaan nahkaansa myymään. KrP toivookin koulujen hiihtolomasta huolimatta paikalle runsaslukuista kannattajajoukkoa piiskaamaan kotijoukkuetta revanssivoittoon.