11.02.2010

KrP taistelee paikasta playoff:eihin

Maanantaina 15.2.2010 kello 18.30 ottelussa Nokian KrP – Tapanilan Erä on molemmilla joukkueilla rutkasti panosta. KrP yrittää taistella itsensä pudotuspeliviivan paremmalle puolelle, kun taas Erä käy hurjaa taistelua runkosarjan voitosta, lähinnä Classicin ja SSV:n kanssa.

Nokian KrP:n vuosi 2010 on sujunut pääosin mollivoittoisesti, KrP:n saalistaessa koko vuotena vain kaksi voittoa seitsemässä pelissä. Tänä aikana KrP:n sarjasijoituskin on valahtanut viivan huonommalle puolelle, yhdeksänneksi. Nyt olisikin korkea aika ruveta voittamaan mikäli tänä vuonna halutaan tehdä Nokialaista salibandyhistoriaa, pelaamalla historian ensimmäisiä pudotuspelejä. Huolia aiheuttaa todella repaleinen harjoitusviikko lukuisten sairas- ja loukkaantumistapausten takia.

Tapanilan Erä on syksyn Eurocup-hopean jälkeen kiihdyttänyt tahtiaan pelottavan kovaa, voittaen muunmuassa Suomen Cupin joulukuussa sekä kolme viimeistä peliään murskaavalla maalierolla 27-6. Joukkue viliseekin täynnä nykyisiä ja tulevia maajoukkuepelaajia.

Energiayhtiö E.ON haluaa osallistua playoff talkoisiin tarjoamalla kaikille salibandyn ystäville ilmaisen sisäänpääsyn seuraamaan ottelua. Mitään lippua ei tarvitse lunastaa vaan saapua vain paikalle Tampere Areenalle.

Seuraa heitä:

Jarkko Lakanen Nokian KrP

Löytänyt hyvän pelihuumorin KrP:n ykköskentällisessä Johanssonin ja Hynysen sentterinä. Voisi käyttää enemmänkin tarkkaa kutiaan, jolla ratkaisi viimeksi AC Haki pelin jatkoajalla.

Roope Hietalahti Nokian KrP

Jää usein otsikoiden ulkopuolelle, koska ei mässäile pisteillä onnettoman laukauksensa takia. Mutta on joukkueelle todella tärkeä puolustaja sekä arvostettu myös kanssapelaajien keskuudessa.

Jani Kukkola Erä

Kädet käy ja maisema vaihtuu. Todella taitava ja luova pelaaja. Vuoden takainen maailmanmestari tulevaisuudessa Suomen maajoukkueen ykkössentteri..

Tuomas Iiskola Erä

Vasta 92-syntynyt tulevaisuuden huippupuolustaja. Debytoinut viime peleissä liigatasolla, päästyään Kooveeta vastaan jopa maalin makuun keskiviikkona. Vikkelät kintut omaava pienikokoinen Iiskola ei aristele käyttää laukaustaan isojen miesten seassa.

Nokian KrP – Tapanilan Erä maanantaina 15.2.2010 kello 18.30 Tampere Areena

E.ON tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille!