14.11.2008

Tiistaina pelataan radiokanavan nimellä varustettua Suomen Cupia, kun KrP kohtaa kotipelissään divarin Blue Foxin Pietarsaaresta. Cupin varrella nuo vastustaja on tiputtanut jatkosta Indiansin ja Nibacoksen. KrP:llä ohjelmassa on ollut voitollinen peli ainoastaan M-Teamin a-junnuja vastaan.

Divarimeiningeissä Ketut roikkuvat mukavasti karsintarajan tuntumassa. Paluu liigakentille onkin joukkueella tavoite ja tähän mennessä juna näyttää olevan aikataulussa. Teholistassa joukkueen piikkipaikkaa pitävät divarivuosilta tutut Ojalat, Nyströmit ja Karvoset. Nokian Palloiluhallilla Blue Fox oli aina vastaantulija, miten käy isolla plaanilla?
Vierasjoukkueelle hankala viikkopeli oletettavasti verottaa bussiin istahtavia. Toivottavasti nyt kolme vitjallista saisivat mukaan, ettei ihan sumputtamiseksi menisi.
KrP:llä peli on alkanut naksahdella paikalleen. Paikkoja luodaan ja maaleja syntyy siinä samalla.
Viimeksi plakkariin tuli kaksi pistettä Erän kotihallista 8-10 voitolla.
Erityisesti ykkösketju Häkkinen-Katajisto-Lakanen on ollut pelipäällä. Lakasen selässä riippuva ja joka pelissä kasvava apina tosin vaikeuttaa pelaamista pitkässä juoksussa. Toivottavasti Kettuja vastaan apina irrottaa otteensa toviksi. Kiivetköön selkään sitten taas FBT-pelissä.
Nyt pienet virheet eivät käänny punalampun palamiseen omassa päässä yhtä herkästi kuin liigavastustajaa vastaan. Takki kiinni silti alusta asti ja tuttu ryminä päälle. Laskeskellaan tehoja sitten loppusummerin jälkeen.
Nokian Krp – Blue Fox Areenassa tiistaina 18.11. klo 18.30

Liput: Aikuiset 5 € ja lapset 2 €