26.08.2008

SPV – Nokian KrP 6-5 (1-0,1-3,4-2)

Harjoitusotteluksi yllättävän runsaslukuiselle yleisölle Seinäjoella pelattu ottelu päättyi KrP:n niukkaan 6-5 tappioon.

KrP joutui lähtemään peliin pienellä ringillä (12+2mv) sairastelujen ja työesteiden takia, valmennus käyttikin peliä ketjukokeiluna, sillä KrP pelasi joka erän eri ketjukokoonpanoilla.

Itse pelin SPV aloitti KrP:tä selkeästi pirteämmin ja olikin ensimmäisen erän puoliväliin hallitsevampi osapuoli. Vähitellen KrP:kin pääsi peliin mukaan ja erätauolle mentiin SPV:n 1-0 johtolukemissa.

Toiseen erään tuli huomattavasti eloisampi KrP ja erä olikin selkeästi pelin parasta KrP:tä. Kolmanteen erään lähdettiinkin KrP:n johtaessa 3-2.

Heti kolmannen erän alussa SPV kuitenkin tasoitti ottelun ja pian tämän jälkeen SPV rokotti kahdesti ylivoimalla, jäähyillyttä KrP:tä. Erän puolivälissä SPV meni jo 6-3 johtoon, jonka jälkeen KrP:kin sai taas juonestakiinni kuroen eron maalin päähän. Tämän enempää ei kuitenkaan pelissä maaleja nähty, vaikka lopussa KrP yrittikin ilman maalivahtia tasoitusta.

KrP:n harjoitusottelut jatkuvat ensi viikonloppuna, jolloin KrP kohtaa ensin lauantaina uudestaan SPV:n kello 18.00 Ylöjärven Liikuntakeskuksessa. Sunnuntaina KrP:n vieraaksi saapuu puolestaan liigasta viime kauden päätteeksi tippunut perinteikäs Hifk, joka sytyttää varmasti ainakin KrP:n "stadi" legioonan (Ahlstedt, Lehmussola, Taajamaa). Tämäkin peli pelataan kello 18 alkaen Ylöjärven Liikuntakeskuksessa. Peleihin on ilmainen sisäänpääsy!