09.02.2018

Nokian KrP etenee salibandyliigassa junan lailla kohti kevään playoff-pelejä. Keskiviikon vieraspelissä KrP haki revanssin Turusta voittamalla TPS tiukan taiston jälkeen 3-4. Syksyllä TPS oli ottanut pisteet Raholasta 3-5 voitolla. KrP lähti peliin muutetuilla kentällisillä, kun aloituskentällisestä puuttui kolme pelaajaa erinäisten syiden vuoksi. Tämä ei näkynyt joukkueen pelissä ja varsinkin maalivahti Antti Kortetmaa loisti Näätien maalissa ja tuli palkituksi ottelun ykköstähtenä. Voitto vahvisti Näätien sarjasijoitusta toisena ja pelissä otettiin jo asetelmia kevään jatkopeleihin. KrP ja TPS saattavat joutua vastakkain jo playoffien ensimmäisellä kierroksella.

KrP:n revanssipelit jatkuvat heti ensi maanantaina 12.2 klo 18:30 Raholassa, kun Näätien peliä tulee haastamaan paikallisvastustaja Tampereen KooVee. Syyskaudella KrP hävisi jatkoajalla kolme peliä ja KooVee oli yksi näistä KrP:n voittaneista. Pirkanmaan seurojen kisa toisiaan vastaan on ollut perinteisesti kovaa, joten KrP:n pelaajat, valmennus ja koko kannattajajoukko hakee pelistä nyt vain ja ainoastaan voittoa. Helppoa peliä on nokialaisten kuitenkin turhaa odottaa, sillä KooVee taistelee sarjatyvessä suoraa putoamista ja karsintaa vastaan, joten se ei tule antamaan pelissä mitään ilmaiseksi.

Jos on salibandyliigassa edetty nyt kaksi kuukautta harvalla pelitahdilla, niin nyt puristetaan runkosarja loppuun tiiviillä neljän viikon ja kuuden pelin rypistyksellä. KooVee-pelin jälkeen KrP matkaa seuraavaan peliin Kuopioon ja tulevana keskiviikkona. KrP:llä on takana kauden viimeinen kova fysiikkaharjoittelujakso ja tiiviin pelaamisen ohessa pitäisi saada pelaajat herkistelemään kroppansa tärkeisiin peleihin. Samalla pitää vielä hioa viimeiset yksityiskohdat kohdalleen yli- ja alivoimapeleihin, jotta joukkue on valmis parantamaan sijoitusta myös playoff-peleissä viime vuoden ensimmäiseltä kierrokselta.