30.01.2017

Kilpasarjan aluejatkosarjaa on pelattu nyt 6 ottelua ja sarja alkaa olemaan puolivälissä. Tähän mennessä tilille on tullut 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota. Sijoitus taulukossa on tippunut erittäin tasaisessa sarjassa sijalle 6. Kakkossijaan on kuitenkin vain yksi piste.

Tämän kalenterivuoden ensimmäisessä pelissä hävisimme Classic blackille 1-6. Peli oli yksi kauden erikoisimmista – hallitsimme palloa ja loimme paljon maalipaikkoja, mutta palloa ei saatu toimitettua maaliin kuin kerran. Ja asiaanhan kuului tietysti se, että vastustaja rankaisi lähes kaikista paikoistaan. Päivän toiseen peliin Classic whitea vastaan saatiin sitten maalihanat auki oikein kunnolla ja voitimme selkeän hallinnan jälkeen ottelun lukemin 10-6.

28. tammikuuta pelatussa turnauksessa aamupeli oli jälleen hankala. Hävisimme huonon esityksen jälkeen sarjan kärjessä porskuttavalle FoSulle selkeästi lukemin 3-11. Iltapeliin tultiin uudella ilmeellä. Vastassa oli Happee,  jolle taivuimme murskalukemin kauden edellisessä kohtaamisessamme. Nyt oli aivan eri meininki ja ottelu päättyi lopulta 6-6 tasapeliin.

Sarja jatkuu 18.2. Forssassa, josta lähdemme hakemaan 4 pistettä. Tavoitteena olisi pelata vihdoin kaksi hyvää ottelua samana päivänä. Siihen emme ole tällä kaudella vielä pystyneet.

29.1. kävimme kutsuttuina pelaamassa Tampere Areenalla Classicin pienpeliturnauksessa ja siellä pelattiin hieman vapautuneimmissa tunnelmissa ja saavutettiin tyylipuhtaat 4 voittoa yhtä monesta ottelusta. Ennen seuraavaa sarjaturnausta pelaamme vielä harjoitusottelut VesVi:ä ja paikallisvastustaja KoSby:ä vastaan. Tapahtumia siis riittää, mutta niin riittää pojilla intoakin.