05.04.2017

Jokaisen pelaajan Unelma. Otteluvoitot tasan 1-1 ja edessä kaiken ratkaiseva Game3, jonka voittajaa odottaa paikka SM-finaaliin.
Kahden erän jälkeen KrP C2 oli vielä johdossa ja kiinni tuossa Unelmassa, mutta ottelun viimeinen vartti käänsi siinä kohtaa 8-8 tasatilanteessa olleen ottelun EräViikingeille.

KrP C2 ei sulanut ratkaisuhetkillä, vaan Suomen ylivertaisimmalla ja laajimmalla materiaalilla ikäluokassa operoiva ErVi vaan yksinkertaisesti juoksi aivan kaikkensa antaneilta Näätä-pelureilta jalat alta viimeisen vartin aikana.

Upea ottelusarja. Hirmuisesti vauhtia, mutta ei kuitenkaan vaarallisia tilanteita, vaan rehtiä kaksinkamppailua alusta loppuun saakka. Valmennukset, puolin ja toisin, myös reagoivat pelikentän tapahtumiin ja ottelusarjan aikana nähtiin monia muutoksia taktiikoihin.

Hatunnosto ErVi:n suuntaan, ansaitsitte finaalipaikan.
Ihan kaikki jätettiin pelikentälle ja voimme lähteä omasta suorituksestamme ylpeänä kauden viimeiseen PlayOffs-otteluumme.
Ykkösketjumme Roope Wikström(+1)-Aleksi Nurmikolu(+2)-Tommi Turunen(+0) pelasi kolmen ottelun ErVi-sarjan oman peliosuutensa plussille ja oli alati vaarallinen myös hyökkäyspäädyssä tehden ottelusarjan 18 maalistamme 13. Muilla pelaajilla tuli kuitenkin omissa peliosuuksissaan aivan liikaa pataan, pahimmoillaan -13 kolmeen matsiin. Pronssiotteluun Oilersia vastaan vaaditaan monelta pelaajalta isoa tason nostoa etenkin puolustussuuntaan. Jos se ei onnistu, niin lopulta kohtalona on 4.sija eli jää ehkä hieman karusti luu käteen. Kuten Naapurille kävi C2-junnuissa viime kaudella, kommentoi Aki Nurmikolu KrP C2:n valmennuksesta.
C2-jun. SM-sarjan PlayOffsien tilastot kokonaisuudessaan löytyvät puolestaan Suomen Salibandyliiton sivuilta;

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2-sm-po/2023