09.09.2021

KrP-Akatemian joukkue on valmis tulevalle kaudelle. Joukkue pelaa alkavalla kaudella kahta sarjaa. Miesten Suomisarjan lisäksi joukkueen 2001 syntyneet, ja nuoremmat pelaajat pelaavat P21 SM-sarjaa.

Joukkue on uusiutunut kesän aikana melko isosti neljäntoista pelaajan siirryttyä uusiin haasteisiin, sekä muutaman pelaajan siirryttyä edustukseen. Päävalmentaja Mika Myllyniemen mukaan alkavan kauden Akatemia on nuori ja motivoitunut joukkue, joka on varustettu kovalla työmoraalilla. Kesän aikana joukkue on mennyt hyvin eteenpäin fysiikkavalmentajina toimivien Valtteri Viitakosken ja Petri Lehtosen johdolla kiittelee Myllyniemi. Myös pallolliseen peliin on saatu uusia näkökulmia Jaakko Inhan siirryttyä edustuksesta Akatemian valmennusryhmään.

”Suomisarjassa tavoitteena on pelata hyvä ja tasainen kausi, jonka myötä saadaan nuorille pelaajille kovia miesten otteluita, ja sitä kautta kehitystä aikaan. Joukkueessa tiedostetaan se, että alkavalla kaudella Suomisarjassa ollaan haastajan asemassa, mutta kovan työnteon kautta pyritään haastamaan lohkon ennakkosuosikkeja ja sitä kautta menestymään. P21 SM-sarjassa edustuksen mukana olevat juoniori-ikäiset pelaajat ovat avainasemassa muodostaen joukkueen selkärangan”, Myllyniemi kertoo.

A-junioreiden suhteen KrP:ssä ollaan muutosmatkalla. Tarkoituksena on tulevaisuudessa entistä enemmän tehdä yhteistyötä edustusjoukkueen kanssa, niin taloudellisesta kuin harjoittelun näkökulmasta. Näistä toimenpiteistä kuullaan lisää keväällä. Jatkossa KrP hakee aktiivisesti 03-05 syntyneitä motivoituneita pelaajia joukkueeseensa.

Joukkueessa on vielä tilaa muutamalle motivoituneelle täsmävahvistukselle, lisätietoja Akatemian päävalmentaja Mika Myllyniemeltä.

Joukkueen kokoonpanon näet P21/Suomisarja-joukkueen sivuilta!