24.01.2018

Nokian KrP:n kotipelit jatkuvat jälleen kuuden viikon tauon jälkeen torstaina 25.1 klo 18:30, kun Raholaan saapuu EräViikingit mittaamaan kotijoukkueen nykykunnon. KrP on jatkanut vuoden vaihtumisesta huikeaa peliä siitä, mihin syyskausi päättyi. Kolme ennakkoon vaikeaksi arvioitua vieraspeliä Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Espoossa ja kaikista täydet pisteet komeilla vierasvoitoilla. Raholassa on luvassa todellinen huippuottelu, sillä Näädät ovat sarjataulukossa toisena sarjaa jo karkumatkalla johtavan Classicin perässä ja ErVi vaanii kolmantena heti KrP:n perässä.

KrP:n tämän kauden pelitapa ja peli-ilme on saanut lajipiireissä poikkeuksellisen paljon positiivista huomiota. Näätälauma on pelannut rohkeaa hyökkäyspeliä, jossa vastustajaa on karvattu aktiivisesti alkuvihellyksestä lähtien. Paljon on tullut maaleja omaankin päähän, mutta vielä enemmän niitä on tehtailtu vastustajan verkkoon. Näätien yleisöystävällistä peliä on kutsuttu rock´n roll -salibandyksi. Torstaina on mahdollisuus tulla Raholaan toteamaan, jatkuuko rokki myös ErViä vastaan.

Helpolla KrP ei tule hyvästä vireestä huolimatta pääsemään EräViikinkien kanssa. Viime kauden hopea-joukkueen peli yski alkukaudesta, mutta sarjan edetessä joukkue on saanut pelinsä toimimaan ja joukkue on kivunnut jälleen kohti sarjakärkeä. KrP saa olla tarkkana karvauksessaan, ettei Miko Kailialan ja Jani Kukkolan johtama ErVi pääse iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä. ErVin ykköskenttä on tehtaillut sarjassa jo yli 100 tehopistettä. Näätien puolustuksen ja alivoiman on oltava torstaina samaa taistelevaa pelaamista kuin se parhaimmillaan on tällä kaudella ollut.