16.03.2009

KrP liigakarsintojen vastustaja selvisi menneenä viikonloppuna lopullisesti, kun OLS Kimmo Kontiaisen Pohjois-Suomen kovimpien rannelaukausten siivittämänä katkaisi sarjan heti kolmessa pelissä ja palautti Oulun liigakartalle. Näin OLS:lle taipunut Espoon Indians saa toisessa vaiheessa vastaansa Nokian KrP:n, joka salibandyliigassa sijoittui sijalle 13 ja aloittaa karsinnat siis Espoossa tulevana lauantaina.

Indians voitti siis divarin länsilohkon käsittämättömästi vasta maalierovertailun jälkeen. Viimeisessä pelissään haukkasivat maalieroaan 16 pykälällä paremmaksi kaatamalla samoista sijoista tapelleen USB:n 9-1. Lohkojen parhaiden kohdatessa ainoastaan harvat espoolaiset uskoivat Intiaanien nousumahdollisuuksiin OLS:aa vastaan. Muu Suomi oli taaskin oikeassa.
KrP on saanut rauhassa huilata ja ladata akkujaan karsintoja varten. Välillä edustusmiehistö kävi sparraamassa seuran A-junioreita kaksinumeroisilla luvuilla, mutta muuten mitään uutta ja revoluutionallista ei ole harjoitteluun tullut.
Miehet ovat terveenä ja pelejä on odotettu. Penkkiurheilutarjonta kun tyssäsi seinään tampereella Ilveksen, Tapparan ja Classicin kesäloman myötä. Ja jos vähänkään kiinnostavan lajin play offeja haluaa näillä main seurata, on reissattava Hämeenlinnaan asti.