17.08.2010

Nokian KrP on tehnyt ison satsauksen pelaajarintamalla. KrP teki tähtipelaajansa Henri Johanssonin kanssa peräti seitsemän vuoden jatkosopimuksen, joka antaa Henrille mahdollisuuden keskittyä täysipainoisesti salibandyyn. Johansson vetää pelaamisen ohessa muutaman viikkotunnin nimeään kantavia salibandykerhoja sekä salibandyleirejä muutaman kerran vuodessa.

”Uusi pitkä sopimus syntyi lopulta helposti KrP:n sitä tarjotessa. Sopimus takaa huikean mahdollisuuden kehittyä urheilijana, ja tietysti myös joulukuun MM-kisoja ajatellen on loistava juttu päästä harjoittelemaan täysipainoisesti. KrP on hoitanut kaikki asiat erittäin hyvin ja onkin mielenkiintoista nähdä kuinka seura ja joukkue kehittyy tässä seuraavien vuosien aikana. Uusi peliareena takaa myös loistavat puitteet pelaamiselle, ja joukkueeseen on saatu hyviä uusia nuoria pelaajia, joista kasvaa varmasti tulevaisuudessa huippupelaajia KrP:lle. Toivottavasti pääsemme vielä lähivuosina taistelemaan myös mitaleista” Henri Johansson kertoo.

KrP:n manageri Marko Salmela on luonnollisesti todella tyytyväinen Johanssonin sitouduttua pitkään jatkosopimukseen. ”Onhan joukkuetta mahtava rakentaa tuollaisen huippupelaajan ympärille. Kaiken lisäksi Henkka on huikeassa fyysisessä kunnossa, jonka avulla uraan mahtuu enemmän huippuvuosia. Olen erittäin iloinen että Henkka halusi sitoutua meille pitkäksi ajaksi.” Salmela lopettaa.