09.02.2012

Uutisista hyvää iltaa. – Hyvää iltaa.

Tieteen maailmasta kajahtaa mielenkiintoisia uutisia. Venäläiset asiantuntijatiedemiehet tutkivat Etelämantereella lähes neljän kilometrin jääkerroksen alla olevaa järveä. Tutkijat ova poranneet jään läpi kuilun, josta he keräävät nyt vesinäytteitä. Järvestä etsitään tuntemattomia organismeja. Jään alta saattaa löytyä 20 miljoonaa vuotta vanhaa elämää! Jestas.

Ja tärkeämpiin uutisiin. Martina Aitolehti odottaa syysvauvaa. Martina ja tuore avopuoliso Stefan (Katso kuva http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/4507_1162294700649_1326297415_439690_3208397_n.jpg) ovat pitäneet yhtä jo reilun vuoden ajan, joten on aika hankkia perheenlisäystä. – Laskettu aika on syyskuussa. Toivotaan nyt vain, että kaikki menee hyvin. Katsotaan nyt rauhassa ja toivotaan parasta, Martina totesi aiemmin asiasta ensin uutisoineelle Seiskalle.

Sitten urheiluun. Tällä rinamalla ei tällä viikolla tosin tapahtunut mitään uutta. Nokian KrP II otti 2 peliä turpaansa Toijalan touhuareenalla. Liigakentällä reenaavalle KrP:lle pieni parkettikenttä ei tuntunut sopivan. Peli meni säheltämiseksi ja rakentelu oli vaikeaa. Etenkin Sb Lujaa vastaan onnistumiset olivat vähissä. KrP:n ainoan maalin iski Perttu Mäkelä, joka otti haltuun Juho Lehtosen viivasta antaman syötön ja täräytti 1-3 kavennuksen ajassa 30.42. Tässä vaiheessa toivo vielä eli. KrP oli mukana pelissä, mutta maalinteko tökki, kun taas vastustaja hyödynsi paikkansa. KrP:n ylivoimaprosentti oli jälleen pyöreä nolla. Ottelu kirjattiin Lujalle lopulta selvin numeroin 5-1. Lättyä vastaan Krp II tiesi olevan hyvät mahdollisuudet pisteisiin. Joukkueen koutsi Jouni Ylikorpela kehotti pelaajia olemaan puristamatta liikaa mailasta ja yrittämään rennosti parhaansa. Krp II lähtikin ryminällä otteluun. Pekka Antinmaa pönkitti pallon pesään 31 sekunnin pelaamisen jälkeen. Maali valoi uskoa joukkueeseen. Mutta niin vain vastustaja tasoitti ensin ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla ja meni johtoon toisen erän toisella minuutilla. KrP ei luovuttanut. Ville Niemi taisteli maalilla, pelaajat kentällä. Taistelu tuotti tulosta toisen erän viimeisellä minuutilla, kun Ossi Mäkinen iski pelin tasoihin Jaakko Vallin syötöstä. Kolmanteen erään voitaisiin lähteä hyvällä momentumilla. Vaan ei. Maailma musteni. Pelaajat masentuivat. Vastustaja onnistui iskemään johtomaalin vielä viisi sekuntia ennen pillin vihellystä. Kolmannessa erässä tehoille ei enää päästy. Lätty iski vielä 4-2 voittomaalin ja KrP II suuntasi kotimatkalle pistepussi tyhjänä jo toisena viikonloppuna peräkkäin.

Parannusta edellisviikonloppuun kuitenkin tapahtui eikä syytä masenteluun ole. Jotkut ovat tuntuneet unohtavan, että joukkue pelaa ensimmäistä kauttaan kolmosdivarissa ja taisteluilme on hyvä. Seuraavana peliviikonloppuna joukkue kairaa jo varmasti pisteitä yhtä isolla kairalla kuin venäläiset tutkijat Etelämantereella.

Ja loppukevennykseen!! KrP:lle mallia kehonhallinnasta, hyvästä asenteesta ja rennosta otteesta näyttää tämä nuori mies Kanariansaarten Playa del Inglesistä:

Hehheh, siinäpä vasta menoa. Tämä kaveri ei todellakaan purista mailaa. -Minun mailassa tämä teetti kyllä tietynlaista puristusta. Hehheh. -Hehheh.

Mikäli et näe videota, liity fb kaverikseni.