08.01.2014

Nokian KrP on heikosti sujuneen syyskauden jälkeen valahtanut sarjataulukossa kolmanneksi viimeiseksi, peräti kuuden pisteen päähän suorasta säilymisestä, joten syylläkin voi sanoa, että KrP:n playoffit alkavat jo nyt. Suora säilyminen vaatisi suuren suunnanmuutoksen sekä myös ylempänä olevien joukkueiden mollivoittoista loppukautta. Kaikki energia onkin syytä suunnata jatkossa aina vain seuraavaan peliin ja sen voittamiseen, 26 pelin jälkeen sarjataulukko kertoo rehellisesti, minkä sijoituksen KrP ansaitsee.

Ensimmäinen mahdollisuus suunnankääntöön ja onnistuneeseen kevätkauteen tulee lauantaina 11.1.2014 Raholassa Lappeenrannan NST:n saapuessa vieraaksi. NST on juuri kuusi pistettä KrP:n edellä putoamiskarsintaviivan paremmalla puolella, joten pisteet olisivat juuri näitä loppukauden päävastustajia vastaan äärimmäisen tärkeät. Toki ne on sitä myös NST:lle, joka elättelee varmasti toiveita kolmen pisteen päässä olevasta playoff-viivasta.

KrP oli todella lähellä saada hieman balsamia liigassa saamilleen haavoille, sillä Suomen Cupin finaalipaikka karkasi vain 15 sekuntia ennen pelin loppua tulleeseen tasoitusmaaliin Classicia vastaan, Classic vei finaalipaikan lopulta jatkoajalla ylivoimalla Rene Anderssonin saatua 5 minuutin jäähyn 2 minuuttia ennen pelin loppua. KrP joutui Cup-otteluun vain 11 kenttäpelaajalla, A-junioreiden ollessa samaan aikaan Ruotsissa pelimatkalla. Kauheasti lisäapuja ei saada rosteriin vieläkään, sillä ykkössentteri Jani Rajalan harjoituksissa uudestaan kipeytynyt polvi leikataan tiistaina ja kakkoskentän puolustajana pelanneella Janne Suoniemellä todettiin mykoplasma joulutauolla. Molemmat ovat suurella todennäköisyydellä koko loppukauden sivussa. A-junioreista saadaan onneksi muutama kaveri mukaan lauantaina. Joten nyt jos koskaan tarvitaan tiivistä puolustuspeliä sekä suurta näätäsydäntä!

Tervetuloa kannustamaan Näätälaumaa pois karsijan paikalta!

Nokian KrP – NST lauantaina 11.1.2014 kello 17.00 Rahola Areena