15.08.2014

Nokian KrP:n edustusjoukkue eli tutummin Näätälauma aloittaa huomenna lauantaina pitkään odotetut harjoitusottelut kohti salibandyliigan alkua. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuu Lammin Salibandy, joka pelaa divarissa toista kauttaan. Lasbilla on erinomaisia kansainvälisen tason junioreita mm. Miikka Pentikäinen sekä Kainulaisen veljekset. Lisäksi muunmuassa kokenut liigassa meritoitunut sentteri Heikki Hätönen. Tamperelaisväriä joukkueeseen tuo monessa seurassa tampereella pelannut, maailman pisimmän kantin omaava puolustaja Marko Vähätalo.

Näätien harjoituskausi on sujunut erittäin hyvin ja sitoutuminen on ollut aivan eri tasolla kuin oikeastaan koskaan KrP:n historiassa. Toivottavasti tuo sitoutuminen ja hyvä tekeminen saadaan siirrettyä myös pelitilanteisiin ja joukkueen eteen pelaamiseen. Näädät ovat kokeneet paljon muutoksia edelliskauteen verrattuna, noin puolet joukkueesta on uusia naamoja ja monet heistä ovat vielä ilman liigakokemusta, mutta tämä voi olla myös hyvä voimavara tälle kaudelle. Lisäväriä joukkueeseen tuo kolme ulkomaalaispelaajaa, Tsekkiläinen Milan Garcar, Unkarilainen Domokos Racz sekä uusimpana vahvistuksena viime kaudella PSS:ssä divaria pelannut Latvian maajoukkuepuolustaja Morics Krumins (21-vuotta).

Nuorista pelaajista esimerkiksi viime kaudella jo liigavauhtia jonkunverran haistellut Elmo Luoto on ottanut isoja askeleita eteenpäin kesän aikana ja taistelee jo aivan vakiminuuteista.

Joukkue on mielenkiintoinen ja innokas, tervetuloa katsomaan tämänhetkinen vire lauantaina Raholaan!