20.04.2015

Nokian KrP:n 2004 -syntyneet pojat jatkoivat eilen hyviä esityksiään kuluvalla kaudella. Sisä-Suomen haastajasarjan kakkostila oli varmistanut paikan mitalipeleihin.

Välierään saatiin vastaan Länsi-Rannikon ykkösjoukkue FBC Turku. Peli pysyi tasaisena täydet 45 minuuttia molempien joukkueiden johtaessa vuorotellen peliä. Pikkunäädät käänsivät lopulta pelin itselleen, eikä lopun maalivahdin pois ottaminenkaan auttanut turkulaisia. Voitto pikkunäädille lukemin 5 – 6 ja finaalipaikka oli saavutettu.

Finaaliin pikkunäädät saivat vastaansa niinikään Länsi-Rannikon joukkueen SBS Maskun, joka omassa välierässään oli kaatanut Kooveen peräti lukemin 0 – 12. Ottelu oli vauhdikas alusta alkaen ja ensimmäinen erä kirjattiin pikkunäädille lukemin 4 – 2. Toisessa erässä tapahtui jotakin. Oliko hyvänolon tunne hiipinyt puseroon vai mikä, mutta toisen erän vei Masku peräti 4 – 0 lukemilla. Ensimmäisen erän joukkuepeli loisti poissaolollaan ja syöttöpeli oli jäänyt pukukoppiin, kun kaikki halusivat ratkaista ottelun. Kolmannen erän lopussa joukkue heräsi vielä taistelemaan mutta liian myöhään ja ottelu päättyi SBS Maskun mestaruusjuhliin lukemin 6 – 8.

SBS Masku ansaitsi voittonsa ja erityisesti maalivahtinsa pelasi huikean pelin. Kultamitalit, jotka kauloihin pujottivat Heikki Luukkonen, Henri Johansson ja Morics Krumins, olivat ansaittuja!

Sarjakausi päättyi siis Nokian KrP:n E2-pojilla ylialueelliseen hopeamitaliin, jota voinee pitää jäätävänä suorituksena, kun ottaa huomioon, että joukkue on ensimmäistä kauttaan koossa. Tälle kaudelle joukkue jatkaa vielä Tampere Floorball Tournamentiin ja Särkänniemen Salibandycupiin.