21.12.2011

E-01 kausi on jatkunut ylemmässä jatkosarjassa opetellen ns. kovia pelejä.

Muurame:

Eka turnaus Muuramessa alkoi lupaavasti sillä vastassa oli edelliskaudelta ja syksyn Janakkalan Jop-turnauksesta tuttu Muury joka on riepotellut meidän poikia miten tahtoo. Peli oli alusta asti tiukka ja loppulukemat 4-2 Muurylle ei anna kuvaa pelistä sillä se oli meidän hallussa, mutta kaveri teki vähäisistä paikoistaan maalit.

Toisessa pelissä vastaan asettui Scu Janakkalasta jota vastaan ollaan pelattu viimevuosina vaihtelevasti, eli voittoja ja tappioita molempia on tullut. Nyt oli alusta asti selvää että kentällä oli vain yksi joukkue eli Scu. Meidän pojat katselivat vierestä ilotulistusta ja peli keskeytettiin ennen täyttä aikaa lukemissa 14-2

Koko reissusta ei paljon siis käteen jäänyt, mutta Muurya vastaan esitetty taistelu lämmitti toki vähän vanhemmankin konkarivalmentajan Jaakko " Jaska" Salosen sydäntä.

AC- Nokia haastematsi:

Ennen seuraavaa turnausta otettiin harkkapelihaaste vastaan AC-Nokia Salamat -02 joukkueelta jonka kanssa jo Nopsin aikaan pelattiin usein hyviä pelejä.Salamat oli todella iskussa ja antoi meidän pojille välillä oppituntia miten peliä ei luovuteta vaan taistellaan. Johdimme jo 4 maalilla ja kaveri otti 6 pelaajankin kehiin. Siittä kova nousu ja peli oli yhtäkkiä tasa 8-8…pikku herättely aikalisän muodossa ja peli meille haltuun. Loppulukemat 12-8 meille. Vastaustajan maalivahti oli luokkaa "gamesaveria toisen perään" ja muutenkin "pikkujannujen" liike oli todella loistavaa. Ac- Nokian pojista kuullaan vielä!! Omasta joukkueesta esille nostetaan uusi tulokas Jussi Järventaus, joka saapui joukkueen vahvuuteen Ylöjärven pallon -02 joukkueesta ja oli selkeä vahvistus joukkueelle. Jussin aisapareina häärivät "Lehtori" Vänttinen ja Eetu Salonen jotka taituroivat 7 maalia porukalla. Tästä piti olla hyvä jatkaa Janakkalaan turnaukseen, mutta….

Janakkala:

Janakkalaan saavuimme heti aamutuimaan ja valmistelut tehtiin huolella.

Vastassa ekassa pelissä Ilves Green jonka pelistä olimme vain kuulleet kauhutarinoita loistavasta pelaamisesta. Se osoittautukin aikas murskaavaksi sillä 7min jälkeen peli oli 0-4 Ilvekselle. Aikalisä ja pojat puhutteluun…siitä se peli parani vaikkakin loppu lukemat olivat selvät 10-1. Ei jäänyt selittelyille varaa, mutta tuomarointi aiheutti jälkipuhetta niin meissä kuin Ilveksenkin leirisssä. Tuomarit nukkuivat sikeimmin tuohon aikaan aamusta!!

Toinen peli reilu tunnin päästä ja pitäisi olla kaikkien hereillä jo…no ei ainakaan tuomarit jotka jatkoivat käsittämätöntä pelleilyään niin meidän kuin vastaan tulleen Steelers Mustankin mielestä. Vähän oli mopo karata käsistä niin tuomareilta kuin raportin kirjoittajaltakin. Pelillisesti olimme selvästi Steelerssia ( ent. RuRu ) jäljessä ja lukemat 9-2 olivat sen mukaiset. Ainoa ilonaihe oli Olli Ilomäen kylmäpäinen ratkaisu rangaistuslaukauksessa. Läheltä ylös!!!

Janakkalasta jäi siis petrattavaa ja paljon. Nyt syödään kinkut ja treenaaminen kotiturnaukseen Pirkkahallissa 21.1.2012 alkaa 29.12.2011 torstaina. Silloin mennään ja lujaa eli jos Raholan suunnalla kuuluu murinaa ja huutoa niin se on vaan meidän Jaska!!