10.11.2016

D2-näädät pelasivat viidennen alkusarjapelinsä Tampereen tenniskeskuksella viime sunnuntaina.
Vastaan asettui LASB Hml. Tiedettiin että peli olisi joukkueellemme todella tärkeä jatkoa ajatellen.
Pelin ensimmäinen erä alkoikin hivenen hermostuneissa merkeissä, pelin painopisteen ollessa kuitenkin enemmän vastustajan päässä, erä päättyi kuitenkin 1-1 lukemiin. Toisessa erässä peli kääntyi entistä enemän näädille, lukemien ollessa toisen erän jälkeen 6-3 johtoasemassa. Erä tauolla painotettiin puolustuspelin tärkeyttä ja johtoasemassa fiksusti pelaamista. Tässä onnistuttiinkin loistavasti kolmas erä hoidettiin siten että omissa ei verkko heilunut kertaakaan, vastustajan päädyssä sen sijaan kahdesti. Lopputulos siis näädille 8-3 voitto! Hieno peli pojilta ja onnistumisia tuli kaikille kolmelle kentälliselle. Alkusarjamme kaksi viimeistä peliä pelataan ensi lauantaina Forssassa.