19.09.2013

Nollaykkösten kuulumiset ennen sarjakauden alkua ovat tässä:

Treenikesä on sujunut ihan kohtuullisesti eli kuntopuolen harjoittelua on lisätty erittäin paljon ja sen pitäisi alkaa näkyä nyt kentällä. Joukkue eli vähän kesän mittaan ja muutama kovanluokan pelimies siirtyi muiden lajien pariin. Maalivahti osasto vaihtui kokonaan Onni Matikaisen halutessa takaisin pisteiden makuun ja Aaro Pöyhtärin vaihdettua toisen lajin pariin. Tilalle saatiin omasta joukkueesta innokas yrittäjä Roni Rannanvirta ja toinen innokas jo toissakesän Krp:n leirillä vakuuttavia näyttöjä antanut puolustuksen tukipilari Jesse Toropainen. Molemmat ovat myös osallistuneet Krp:n järjestämiin maalivahtitreeneihin ahkerasti.

Pakkikalustosta lähti myös väkeä maailmalle ja tilalle oli hankittava pelimiehiä. Kaksi vanhaa paluumuuttajaa jo Nops Hurrikaanien ajoilta tekivät väkevän paluun joukkueen vahvuuteen, eli Viljami " Pehmeät kädet" Halonen ja Leevi " Paita suussa" Lentolehto. Näiden lisäksi joukkueeseen saatiin pelaaja jo viime keväänä Tottijärven lahjoista säbämaailmoille, eli Sassin suvusta Kalle. Tryout tuotti myös tulosta ja joukkueeseen liittyi vielä Classicin -01 joukkueesta Onni Matilainen sekä pihapaleistä hänen kaverinsa Aapo. Viimeisin kiinnitys on Aku Autio.

Joukkueessa on nyt siis kasassa materiaalia todella hyvin ja kun se saadaan ajettua sisään joukkueen pelitapaan niin tulosta tulee SE ON VARMA!

Treenipelit ovat alkaneet ja vastassa ekassa pelissä oli aina yhtä rakas vihollinen, eli AcNokia 02 joukkue joka on joukkue isolla J:lla. Ylöjärvellä käydyssä pelissä ei sanansijaa jäänyt….MEILLE koska loukkaantumissuma ja muiden lajien päällekkäisyys vähän verotti väkeä. Aloitimme 9 ukolla ja melkein heti yksi loukkaantui, eli 8 jampalla mentiin tuo peli. Ac vei meitä kuin pässiä narussa ja 2-7 olivat loppulukemat. Maalilla hyvän pelin pelasi Roni Rannanvirta.

Tänään torstaina 19.9.13 Raholassa käydyssä toisessa kohtaamisessa näytettiin mitä osataan ja 3 ketjulla vyörytettiin 9-3 voitto. 1,5 erää maalilla depytoi Jesse ja piti Ac:n tuon ajan nollilla. Ronin tullessa luukulle oli pojilla jokin nukahtamisvaihe pelissä ja Ac latoi 3 maalia hetkessä. Ei Ronin piikkiin vaan joukkuepelaamisen. No se nollattiin viimeseen erään ja lyötiin 3 maalia lisää.

Kentän kunkkuna hääräsi Aku " pelaan ekaa peliäni ikinä säbässä" Autio. Kaveri tulee peliin yksien treenien jälkeen ja sylkee 3+1, eli istui kakkosvitjaan kuin nenä päähän paitti Riki Sorsalle. Kakkosvitja oli muutenkin todella kovassa vedossa. Myös ykkösvitjan paikan itselleen kesän mittaan kovalla työllä saavuttanut Toni " Latino" Uusilähteenmäki 2+1 osoitti todellista peli-iloa ja hei sehän tuli vaihtoonkin ihan itte ilman niitä 34 huutoa että "Toni vaihda!!". Muitakin hyviä suoritteita nähtiin kentällä. Aapo pelasi todella hyvin vaikka joukkuepelaamista on vain pihapeleistä. Tästä on hyvä jatkaa kohti viikonlopun Seinäjoen kaudenalus turnausta.

Rapsat Seinäjoesta myöhemmin.

T: Mikko kakkoskoutsi