11.08.2014

D02 Stars päätti 105 vuorokauden pelittömän jaksonsa sunnuntaina 10.8. Helsingin Mosahallin yläkentän erinomaisella salibandymatolla.

Stars sai kutsun Tapanilan Erä Sudet -joukkueen järjestämään Miniturnaukseen. Vaikka Starsissa lajitapahtumia on tarkoituksellisesti ollut erittäin vähän viimeksi kuluneen 2.5 kk:n aikana, niin Erän esittämään kutsuun päätettiin silti vastata myöntävästi. Siitäkin huolimatta, että vastus tulisi heti kättelyssä olemaan ikäluokan Suomen ehdotonta kärkeä. SSBL Etelä-Suomen alueen ja SSBL Sisä-Suomi/Länsirannikko alueiden kaksi huippu-joukkuetta, Tapanilan Erä Sudet ja Steelers Musta.

Miniturnauksen ottelukaavio meni siten, että aluksi Tapanilan Erä ja Steelers pelasivat keskinäisen ottelunsa. Se päättyi Steelersin niukkaan 8-7 voittoon.

Päivän toisessa ottelussa vastakkain olivat viime kauden Sisä-Suomi + Länsirannikko ylialueellisen Eliitti-sarjan finalistit, Steelers Musta eli hopea-mitalistit Hämeenlinnasta ja kultaiset pränikät pokannut Stars.
Stars oli ottelussa koko ajan kuskin paikalla ja kuittasi Steelersistä 14-4 (4-0, 6-4, 4-0) voiton.

Turnausisäntä Erä Sudet tuli otteluun Starsia vastaan hyvällä asenteella ja liikkeellä. Erä Sudet johtikin ottelua 2-1 hetken aikaa avauserässä. Pikkuhiljaa myös tämä kamppailu alkoi kuitenkin muuttua Starsin hallinnaksi.
Lopulta myös Tapanilan Erää vastaan pystyttiin ”lyömään kympit tauluun”, Starsille 11-4 (4-2, 3-1, 4-1) voitto.

Eihän peli tässä kohtaa vuotta vielä ns. valmiin näköistä voi edes olla. Erityisen positiivisena asiana Stars-leirissä pidettiin kuitenkin sitä, että kahteen otteluun ikäluokan huippu-joukkueita vastaan pystyttiin iskemään peräti 25 osumaa.