30.04.2014

Tampere Floorball –turnaus pelattiin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna D1-ikäluokan osalta Tampere Areenalla. Joukkueet oli jaettu seitsemään lohkoon. Näin otteluita kertyi lauantaina kolme ja sunnuntainakin kolme, kun KrP selvitti tiensä suvereenisti finaaliin saakka. Turnaukseen lähdettiin pelaamaan hyviä pelejä ja nauttimaan tekemisestä. Se näkyi joukkueen otteissa aivan alkumetreiltä asti: peli-ilo ja määrätietoinen ote huokui koko ryhmästä ja jokainen peluri näytti parasta osaamistaan kentällä.

Alkusarjassa kaatui ensin Steelers 1 lukemin 0 – 9, sitten SBS Wirmo 7 – 1 ja vielä lauantain päätteeksi karsinnassa SSV Black, sekin 7 –1. Sunnuntain puolivälierään saatiin vastaan kukas muu kuin tuttuakin tutumpi paikallisvastus Koovee Mustat. Se ottelu muistetaan pitkään, sillä jännitysnäytelmä vailla vertaa tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita, jäähyjä, erikoista tuomarointia, maaleja ja antaumuksellista tekemistä riittämiin. Päätöslukemat 2– 6 eivät jättäneet jossittelun varaa. KrP eteni välierään. Vastustaja oli GrIFK, joka oli kohdattu viimeksi Turussa Mestareiden Cupissa. Tällä kertaa KrP puristi voiton tasaisesta ottelusta voittomaalikisassa, kun varsinainen peliaika päättyi 2 – 2. Ja tie finaaliin oli selvä.

Finaalivastustaja oli RSS Panthers Black, jonka kanssa ottelusta muodostui varsinainen trilleri. Peli eteni KrP:n hienoisessa hallinnassa mutta aina kun maali syntyi, kaveri onnistui tasoittamaan pelin ja varsinainen peliaika päättyi 3 – 3. Vuorossa oli 5 minuutin jatkoaika, joka pelattiin täysimittaisena. Sekin päättyi tasan, joten vuorossa oli päivän toinen voittomaalikisa. Siinä onnetar suosi vastustajaa ja viiden laukojan jälkeen RSS vei kullan, KrP hopealle loistavan esityksen jälkeen.

”Turnaus menestyksekkäästi takana, huikee jengi, ja huikeet kannustusjoukot! Taas tehtiin pienellä porukalla suuria asioita, tehty työ ei ole mennyt hukkaan. Kertakaikkiaan upea viikonloppu!” kiittää päävalmentaja Mika Mattila omiaan. Tallinnassa jatketaan toukokuun viimeisenä viikonloppuna.