15.12.2012

Vuoden viimeiset eliittisarjan ottelut pelattiin Raholassa la 15.12. Kun D-00 Pojat otti voiton molemmista peleistään selkein numeroin, pistepussiin ropsahti täysi saalis eli neljä pistettä ja syyskaudelta on eliittisarjasta kasassa kaikiaan kahdeksan pistettä. Sarja jatkuu KrP:n osalta 13.1. Forssassa, jossa kohdataan Länsirannikon kova kaksikko FBC Turku ja SB Naantali.

Nokian KrP – Ilves West 8 – 4
Nokian KrP – FoSu 12 – 2

Eliittisarjan syyskauden toiseksi viimeisessä ottelussa kohdattiin tuttu paikallisvastustaja, Ilves West. Kummallakin joukkueella oli otteluun selkeä tavoite: voitto kotiin. Ilves voitti ensimmäisen aloituksen ja kas kummaa, KrP:n soturit saivat maistaa tuota pikaa omaa lääkettään: salamamaali omassa päässä heti ensimmäisellä peliminuutilla. Kaveri lähti peliin todella hyvällä latauksella ja vauhdilla, kuten mekin, mutta vedot eivät uponneet. Vastustajaa onnisti paremmin: taululla kohta 0 -2. KrP:n pasmat eivät tästä kuitenkaan seonneet vaan joukkue malttoi jatkaa kovaa yrittämistä lujaa karvausta vastaan. Tutkaparin Eero-Elias yhteispeli natsasi komeasti kun Eero jaksoi odottaa ja etsiä hyvän laukaisupaikan, sijoittaen pallon viileästi vastustajan verkkoon. Tästä pelin hallinta siirtyi meille ja kakkoskenttä iski uudestaan heti perään: taas Eeron mailasta 2 -2. Sami siirsi KrP:n johtoon pian tämän jälkeen. Tästä se lähti, oma peli. Tahti oli tiukkaa erän loppuun asti ja Miko teki erän loppuun vielä 4 -2. Toisen erän alussa peli ei heti lähtenyt kulkemaan samaan tahtiin, vaan aaltoili päästä päähän ja Riku pääsi maalillaan torjuntatöihin. Kaverin hienoisesti painostaessa Miko karkasi maalintekoon, 5 -2. Töitä tehtiin ankarasti ja Krisu oli seuraava onnistuja, 6 -2. Sitten oli vastustajan vuoro, melko helpon näköinen kavennusmaali upposi erän loppuun. Pelin syke pysyi korkealla erän loppuun asti. Kolmanteen erään lähdettin 6 – 3 –lukemissa ja annettiin kaverille tilaa pelata. Virheitäkin tuli melkoisesti, mutta onneksi Riku koppaili vedot maalillaan tutulla taidolla. Peli oli melko lailla hajalla kunnes Sami päätti näyttää miten pelataan ja hoiti tahtomaalin kylmän viileästi: 7 – 3. Tämä oli vastustajalle aikalisän paikka. Pelin hallinta säilyi kuitenkin meillä, ja Miko onnistui vielä tekemään 8 – 3. Komea hattutemppu tältä vasta syyskauden lopussa loukkaantumisen jälkeen tositoimiin palanneelta voimahyökkääjältä. Pelin lopussa kaveri vielä kavensi, loppulukemat 8 – 4. Näin Sisä-Suomen ja Tampereen alueen millennium-ikäluokan herruus säilyi edelleen nokialaisten hallussa.

Eliittisarjan syyskauden viimeisen pelin vastustaja oli FoSu, jolta osattiin odottaa kovaa ja fyysistä peliä hyvällä jalalla. Valitettavasti tässä pelissä nähty Forssan Suupparit oli Forssan Tuupparit, sen verran rumia otteita kentällä nähtiin pelin aikana ja varsinkin sen loppupuolella, kun voitto oli jo selkein numeroin matkalla Nokian suuntaan.
KrP:n pelurit eivät häkeltyneet kaverin kovasta karvauksesta vaan pelasivat omaa peliä. Nopeaan tahtiin tehtiin 3 maalia, puikoissa Jere, Elias ja Jonttu. Vastustaja kavensi tilanteeksi 3 – 1 heti kun sai tilaa, mutta Jere kuittasi nopeasti kauniilla maalilla Mikon syötöstä, 4 – 1. FoSu jaksoi yrittää ja hyökkäsi ennakkoluulottomasti, mutta KrP vastasi vielä kovemmalla vauhdilla ja taidolla. Tämän pelin hattutempusta vastasi Jere hienosti viimeistellyllä 5 – 1 –osumallaan. FoSun kova peli tuotti vihdoin jäähyn, mutta KrP:n ylivoimapeli oli melkoisen hukassa eikä tulosta saatu aikaan. Peli oli kovasti sekavaa ja rikkonaista kun kaveri repi, raastoi ja roikkui meidän pelaajissa kun ei muutakaan voinut. Meillä pysyi päät kylmänä, mistä hieno osoitus oli Krisun tyylikäs tuikkaus alakulmasta kaverin maalin perukoille, 6 – 1. Vastustajalla tunteet kuumenivat entisestään mutta Sami viimeisteli jäätävästi 7 – 1. Seuraavaksi hukattiin taas yksi ylivoima, kunnes Sami näytti miten pelataan rohkeasti omaa peliä: 8 -1. Krisu jatkoi samalla jäätävällä tyylillään ja teki rauhallisesti 9 – 1. Peli oli täysin meidän hallussa ja kolmas YV tuotti jo tulosta, kun Miko toimitti Samin syötön nätisti verkon perille. Toisen erän loppulukema 10 – 1. Kolmas erä alkoi pelaillen ja palloillen päästä päähän. Alivoimastakin selvittiin sen suuremmitta ongelmitta ja Jere kuittasi kaverin kiukuttelun upealla 11 – 1 vedollaan. Erän loppuun kaveri onnistui kerran maalinteossa ja sitten tapahtui se, mitä oli pelätty koko rumaotteisen pelin ajan: Sami loukkasi polvensa laitaan runttauksen seurauksena. Vielä 50 sekuntia ennen loppua Miko näytti missä kaappi seisoo ja teki 50 sekuntia ennen loppua pelin päätöslukemiksi 12 – 2. Täydet pisteet kotiin.