17.01.2012

KrP otti voitot molemmista peleistään Sastamalassa pelatussa ylemmän loppusarjan turnauksessa.

RoPo – Nokian KrP 5 – 9 (0-3, 2-2, 3-4)

Nokian KrP – TiPa 6 – 4 (2-0, 3-2, 1-2)

Samalla kasikirjoituksella mentiin päivän molemmat KrP:n ottelut. Molemmissa peleissä KrP oli enemmän ohjaajan paikalla ja loi enemmän maalipaikkoja. Maalien makuun päästiin ensimmäisen erän puolivälin tienoilta alkaen. Toisten erien puoliväliin mennessä KrP oli kirjauttanut taululle vakuuttavan tuntuiset 5-0 johtolukemat. Sitten kiri vastustajat KrP:n sortuessa pelailuun, ja kolmannen erän alkupuolella tilanteet jännitystä ainakin katsomossa lisänneet 5-3 lukemat. Paniikki ei kuitenkaan joukkueeseen ja valmennusjohtoon iskenyt vaan loppupelit hoidettiin mallikkaasti ja varmistettiin voitot molemmista otteluista.