30.01.2012

Kangasalan parketilta KrP:lle kaksi pistettä. Sarjakärki KooVee:ta vastaan tuli tappio, mutta tiukassa ottelussa Nurmon Jymyä vastaan KrP puristi tärkeän voiton.

KooVee – Nokian KrP 5 – 1 (1-0, 2-1, 2-0)

Nokian KrP – NJ 4 – 3 (2-2, 1-0, 1-1)

KrP:n jouitui ensimmäisessä erässä enemmän puolustustehtäviin KooVee:n tullessa peliin kovalla liikkeellä ja karvauksella. KooVeelle työvoitto nsimmäisestä erästä 1-0 lukemin. Toiseen erään KooVee jatkoi samalla tahdilla mutta myös KrP sai kovasta paineesata huolimatta rakennettu omaa peliään. Maalipaikkoja oli molempiin suuntiin KooVeen onnistuessa ensin kahdesti josta jälkimmäinen ylivoimalla. Krp:n ainoa osuma syntyi vapaalyönti kuvion päätteeksi pelin puolivälin paikkeilla. KooVeelle vielä pari "onnenkantamoista" kolmanteen erään. Vastustajan korkealla olevan karvauksen ohittaen KrP onnistui pelaamaan nopeasti hyökkäyssuuntaan lukemattomia kertoja, mutta mutta … reilut puolentusinaa yksin maalivahtia vastaan tilanteista ei nyt onnistuttu kertaakaan, laukausten mennessä kokonaan ohi tai suoraan kohti veskaria. Maalipaikkoja kyllä riitti mutta terävyys viimeistelystä uupui jotta oltaisiin pysttytty haastamaan KooVeeta pelin voitosta.

Ennen toista peliä KrP:llä oli pitkä kahden tunnin tauko, mikä ei ainakaan aikaisemmista kokemuksista peilaten helpota KrP:n pelin alkua. Niin kävi nytkin että hieman verkkainen oli ote ja palloa kaivettiin KrP:n nuotasta jo ensimmäisessä vaihdossa. No tähän sitten herättiin ja käytiin naapurin verkoilla reilun kolmen ja vajaan neljän minuutin kohdilla, ja johto KrP:lle 2-1. Nj onnistui tasoittamaan lukemat erän lopussa. Varsin tasaissa merkeissä mentiin myös toinen erä, jonka ainosta osumasta vastasi KrP näyttävällä rangaistuslaukausmaalilla. KrP: yhden maalin johdossa mentiin kolmannen erän viimeisille minuuteille asti kunnes pakin tontilta lähtenyt KrP:n veto upposi vastustamattomasti alanurkaan 4-2, ja ainakin katsomon puolella hieman "helpotti". Nurmolle aikalisä ja maalivahti pois maaliltaan, ensin aukeni tilanteita KrP:lle mutta vedot niukasti ohi tai puolustaja onnistui peittämään. Yhdeksän sekunttia ennen loppua NJ sai vielä tehtyä 4-3 kavennuksen. Voitto ja pisteet kuitenkin ansaitusti Nokian KrP:lle.