04.08.2013

Eilisestä pelistä vielä…

Laitan tänne osittain samoja juttuja mitä poikien kanssa puhuttiin pelin jälkeen, niin voi muutkin lueskella/eilen paikallaolleet fiilistellä uudestaan.

Alussa pallollinen peli, varsinkin avaaminen oli tahmeeta. Tämä oli oletuskin, sillä yhteisiä harjoituksia pallon kanssa oli takana vain muutama ja pallollista peliä ei ole vielä juuri harjoiteltu. Pelin edetessä homma alkoi rullaamaan vähän paremmin, varsinkin kun pakit uskalsivat avata rohkeasti myös keskeltä. Pakit pelasitte hyvällä maltilla, ei iskenyt turha paniikki. Muistakaa jatkossakin, että sokkoroiskaisuja ei tehdä. Jos syöttö ei aukea, liiku pallon kanssa ja pyydä puheella syöttöapuja. Jos pallon menettää sen takia, että ei roiskaise sitä pois paineessa, se on MEIKÄLÄISEN vastuulla.

Hyökkääjät, aktiivisemmin palloja vastaan. Huomasitte varmaan, että kun vastassa oli vuotta vanhempia, nopeita jätkiä, niin syöttöjä ei voi jäädä odottelemaan. Samalla helpotatte pakkien avaamista ja pakka pysyy tiiviinä kun pysytään liikkeessä. Syvällä pelattiin hyviä hyökkäyksiä, kun sinne päästiin. Myös pakkeja saatiin muutaman kerran hyvin mukaan, esim. "Kompassi" antoi useita hyviä syöttöjä alaspäin – myös silloin kun ylitettiin keskialuetta.

Pelirohkeus parani selkeästi pelin edetessä. Oli hienoa katsella kun esim. Anton "Nokian Barkov" Roth pelasi keskustassa pallollisena KAHTA vuotta vanhempia köriläitä vastaan. Pelirohkeutta on myös tilanteisiin meno. Varsinkin puolustajat ISO plussa kaikille teille, omassa päässä mentiin kunnolla tilanteisiin. Jos en paremmin tietäis, luulisin, että Mikael on pelannut pakissa jo monta vuotta, niin luontevasti homma hoitui heti ekoista vaihdoista alkaen.

Veskarit pelas hyvin. Piste.

Numerot eivät olleet ollenkaan pahat, vaikka hävittiinkin. Eka peli vasta, ja hyvin saatiin taas kesän pölyjä pyyhkästyä lavoista pois ja jännäkakat puristettua. Ens viikonloppuna pelejä oikein roppakaupalla, joten vedetään tiukka reeniviikko alle ja katotaan viikonloppuna missä muut menee. VAMOS!

ps. Pointsit Valtterille lippiksestä, peliaika koko kaudeksi varmistui hyvissä ajoin….