12.08.2013

niin ruuhka viikonloppu on ohi ja turnaus meni hyvin.
Ekassa pelissä oli vastassa KrP98 ja ottelusta maalikooste viikon aikana. Peli oli ajoittain hyvää pallollista salibandyä jossa molenmilla joukkueilla oli paikkansa. KrP repi toisen erän aikana johdon jo parhainmillaan 3-0 kunnes -98 tuli mukaan ja pian olikin enään maalin ero taululla. Kunnes kompassi Tommi päästi porukan 4-2 johtoon.

Tokassa ottelussa tulikin tuttu PaPo vastaan ja KrP korjasi 4-1 voiton ja oli selvästi parempi joukkue. Oskari Mäkinen esitti muutaman todella näyttävän torjunnan jonka kruununa oli yhden käden liimaus poikittais vetoon. Se oli niin sanottu vastustajan täydellinen nolaaminen.

3. ottelussa vastassa olikin Pirkat joka on ollut KrP:lle voittamaton. Nyt pelissä näkyi materiaalin laajuus sekä työnteon hedelmät. KrP siirtyikin pelissä jo 2-0 johtoon mikä vaihtui muutaman oman virheen takia 3-2 tappioasemaksi. Tokassa erässä KrP jaksoi runnoa 3 ketjulla ja Pirkat ei siihen kyennyt. Kettune-Roth-Heinämäki sai hienoa pyörityksiä sekä Ilen ja Tonin ketjut pelasivat hyvin. Lopulta KrP:en 8-5 voitto.

Viimeinen peli olikin todellista surffausta. Ottelun hienoimmasta suorituksesta vastasivat Järvenpää-Lindberg akseli jonka Aleksi päätti hienoon osumaan. Ottelun hauskimmasta maalista vastasi Ilves joka jollain käsittämättömällä tavalla sai pallon maalin takaa maaliin. Kaikki lasketaan mutta kummallinen se oli. 4 peliä ja kaikista voitto. Ei voi olla kun tyytyväinen koska kaikki pelaajat myös ne jotka jäivät pienemmälle minuuteille esittivät loistavia suorituksia kuten Aaron Kotiranta, Aleksi Lindberg, Joonas Järvenpää sekä loistavasti torjuneet maalivahdit Jere sekä Oskari Mäkinen.

Kiitos myös osallistuneille joukkueille eilisestä päivästä.