23.08.2016

Ensimmäinen peli oli alkuun hankala, kaverin rokottaessa kahdesta ensimmäisestä paikasta. Ajan kuluessa päästiin enemmän maalille ja tarvittava voitto kairattiin, 10-2. Tosin pienellä miinuksella että Tuomas Santala ja Toni Jaakkola loukkaantuivat ja olivat poissa myös toisesta pelistä.
Toisesta pelistä syntyikin semmoinen sirkus että alta pois. Meidän kaveri punasella ulos + 10 kahden minuutin jäähyä, eihän silloin voi voittaa… Annettiin tuomareille mahdollisuus viheltää jäähyt, joten turha kyseenalaistaa. Taisteltiin kyllä järkyttävän hyvin, pelin puolessa välissä oltiin kärsitty 4x2min ja se 5min, peli vain 2-4 ja selkeesti meiän hallussa niin kentällä kuten myös penkillä. Mutta kun ei niin ei. Vastustaja piti meidät pois maalintekosektorilta, eikä näin maaleilla juhlittu. Lopputulos 8-3.

Lohkon kakkossija, tiesi sitä että seuraavalle viikonlopulle saadaan vielä isompi haaste. 4 joukkueen lohko, 1 pääsee finaaliotteluun SM-sarjapaikasta, sen häviäjä divariin. Lohkon kakkonen divariin ja kolmas/neljäs alueellisiin sarjoihin. Joukkueemme minimitavoite oli valtakunnalliseen divariin pääsy, joka vaatii siis vähintään kahta voittoa kolmesta pelistä. Vastustajaksi, meidän onnellamme, saatiin OLS, Imatran Voima sekä Ac Haki. OLS pelasi viime vuonna B-jun SM-sarjaa, Imatra C1 SM-sarjaa kuten mekin, ja Haki alueellisia sarjoja.