13.02.2017

Päivän ensimmäiseen peliin lähdettiin hakemaan joukkueena onnistumisia ja tilanteiden loppuun pelaamista. Pojat lähtivät ensimmäisestä vaihdosta liikkeelle taistelija-asenteella ja vastustaja RoPo sininen oli altavastaajana koko pelin ajan. Ottelu päättyi voittolukemiin 2-10.

Toiseen peliin tuli vastaan RoPo punainen. Taistelutahto oli pojilla hiukan hukassa ja hiukan pehmeästi mentiin tilanteisiin. Edellisen pelin tilanteiden loppuun pelaaminen hiukan unohtui. Vaikka teimme pelin ensimmäisen maalin, tauolle mentiin 1-2 takaa-ajolukemissa. Vastustaja rokotti heti erän alussa vielä lukemat 1-3, mutta sitten valmennuksen herättelypuheet alkoivat tehoamaan ja sisuvaihde löytyi. Maali kerrallaan pääsimme tasoihin ja yhdellä maalilla johtoon. vastustaja ei kuitenkaan meitä päästänyt helpolla, vaan tasoitti. Toiseksi viimeisessä vaihdossa teimme voittomaalin 5-4.