21.10.2024

Nokian KrP on nimennyt myynti- ja markkinointipäällikökseen Heikki Kallion, joka on jo aloittanut tehtävässään heti nimityksensä jälkeen. Myynti- ja markkinointipäällikön rekrytoinnin myötä KrP:n tahtotilana on saada organisaation sisällä keskitettyä edellä mainitut vastuut ja toiminta yhden henkilön vastattavaksi toiminnan selkeyttämiseksi, sekä kehittää toimintaansa entistäkin ammattimaisempaan ja mukautuvampaan suuntaan.

Uusien yhteistyökumppanuussuhteiden luomisen lisäksi Kallion toimenkuvaan kuuluu nykyisten toimintojen ja yhteistyökumppanuuksien ylläpito ja kehittäminen, Nokian KrP:n brändin vahvistaminen, sekä markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä viestintävastaavan, mediatiimin ja joukkueen kanssa.

KrP:ssä on pidemmän aikaa tehty töitä seuran brändin luomisen ja kehittämisen eteen, jonka myötä meikäläisen on helppo hypätä kelkkaan kyytiin ja lähteä kasvattamaan Näätien asemaa suomalaisessa huippu-urheilussa. Tavoitteena kuluvalla kaudella, ja toki myös jatkossakin on päästä selkeyttämään ja yhtenäistämään organisaation markkinointia, sekä tuoda niin nykyisille kuin uusillekin yhteistyökumppaneille uudenlaisia räätälöidympiä toimintamalleja käytettäväksi juurikin yhteistyön näkökulmasta. Ulkoisen markkinoinnin ja viestinnän kautta haluamme tuoda myös niin seuran kuin edustusjoukkueen arvoja selkeämmin esille yleisölle ja sidosryhmille, sillä KrP on todellakin muutakin kuin vain salibandyseura ja F-liigan huippujoukkue. Lisäksi Nokialle kotiinpaluun myötä haluamme tietysti tehdä KrP:n näkyvämmäksi myös kotikaupungissamme omalle kotiyleisöllemme, ja tuoda lisää paikallista yleisöä matkaamme mukaan!”, Kallio kommentoi tuoretta pestiään.

Seuran toiminnanjohtaja Mika Myllyniemi kommentoi mieluisaa vahvistusta seuraavasti, ”Hienoa saada Heikki mukaan vahvistukseksi seuran taustavoimiin. Sen lisäksi että saamme kokeneen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisen mukaan, saamme samalla tuoretta näkemystä ja raikasta draivia seuran ulkopuolelta mukaan tulevan näkökulmasta, jonka uskon tuovan uusia ajatuksia ja ideoita jotka varmasti kantavat hedelmää myös seuran muussakin toiminnassa, ja mahdollistavat entisäkin laadukkaammat puitteet toiminnallemme niin yhteistyökumppaneiden kuin muidenkin sidosryhmien suuntaan”.