01.11.2018

Nokian KrP:n salibandyliigan alku oli vaikea ja pistesaldo oli neljän liigapelin jälkeen puhdas nolla.  Sen jälkeen joukkue palasi perusasioiden pariin ja pelinsä viime kauden uomiin.  Seuraavista neljästä pelistä onkin tullut vastaavasti KrP-voitot.  Kruunun jalokivenä viime perjantain hieno jatkoaikavoitto 40 pelin ajan liigassa voittamattomana pysyneestä Tampereen Classicista. Voitto sinetöityi Morics Kruminsin kovalla, lähes keskiviivalta lähteneellä lyönti-laukauksella.  Koko joukkueesta näki, että voitto todella maistui kaikille pelaajista valmennukseen. Voittoa pohjustivat Joona Rantalan huimat tehot 0+4 ja maalissa erinomaisia torjuntoja esittänyt Arvid Vonk.

Näätien liigapelit jatkuvat nyt tuplapeli-viikonlopulla.  Perjantaina joukkue matkustaa Espoon Otahalliin otteluun Westend Indiansia vastaan.  Lauantaina klo 17.00 Nokian KrP pelaa Raholassa liigapelin OLSin kanssa.  Se on samalla myös Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu.  Molemmissa liigapeleissä on jaossa tärkeitä pisteitä, joilla Näädät kohentaisivat asemiaan liigan keskikastissa. Tappioilla joukkue jäisi tukevammin playoff-viivan tuntumaan.  Panosta ja mielenkiintoa peleissä siis riittää.  Runkosarjasta on pelattu jo 1/3, joten pisteiden arvo nousee ottelu ottelulta. KrP hakee voittoisaa jatkoa omalla Näätärock-pelitavalla.

Näätien kannattajilla on hyvät mahdollisuudet päästä seuraamaan KrP:n oman salibandyikonin Henri Johanssonin haamurajan täyttymistä ja siitä palkitsemista.  Johanssonilla on ennen perjantain peliä liigassa yhteensä 999 pistettä.  Seuraavan pisteen jälkeen hän on kautta aikain toinen pelaaja Salibandyliigassa, joka saavuttaa 1000 pisteen maagisen rajan.  Jos näin tapahtuu, salibandyliiga ja Nokian KrP palkitsevat tähtipelaajan otteluissa.

KrP:n ja sen kannattajien iloksi Henri Johansson ja seura ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen nykyisen jatkoksi.  Näätäkatsojat saavat siis ihailla Hennan suorituksia ainakin kevääseen 2021.