D1-pojat (2006)

Kausi 2019-2020

Joukkue osallistuu syksyllä 2019 Salibandyliiton Sisä-Suomen D1-junioreiden Eliittisarjakarsintaan. Osallistumme syksyllä ennen kautta jo yhteen turnaukseen ja pelaamme useita harjoitusotteluita. Kesän 2019 treenaamme kahdesti viikossa (fysiikka ja laji)  ja koulujen alettua elokuussa kolmesti viikossa. Harjoittelemme säännöllisesti myös KrP05- ja KrP07- joukkueiden kanssa.

Joukkueessamme on vielä tilaa muutamalle motivoituneelle kenttäpelaajalle. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan ja liity mukaan tavoitteelliseen joukkueeseen!

Kausi 2018-2019

Joukkue osallistui syksyllä Salibandyliiton D2-junioreiden Eliittikarsintaan ja sieltä jatkoimme Ylempään kilpasarjaan loppukaudeksi. Sarjasta tuli erittäin tasainen ja sijoituimme siinä viidenneksi.  Osallistuimme myös useisiin turnauksiin (TuplaCup sija 4, Tampere Floorball Tournament hopeaa ja Tallink Floorball toukokuussa 2019) sekä pelasimme paljon harjoituspelejä. Harjoittelimme kesän 2018 kahdesti viikossa ja elokuusta alkaen treenejä oli kolme kertaa viikossa. Pelaajiamme osallistui myös 04- ja 05 -ikäluokkien toimintaan. Nuoremman ikäluokan (-07) pelaajia oli myös mukana toiminnassamme. Lisäksi  seura järjesti pelaajille Talent -treenejä  ja maalivahtivalmennusta.

Yhteyshenkilö/ tiedustelut:
Joukkueenjohtaja
Juha Riskilä
050 357 6576
jriskila(at)gmail.com

Vastuuvalmentaja Juha Mäki 0503506091Puolustajat

Aaro Santala, Juuso Nieminen, Aaron Kairavuo, Eppu Hietaniemi, Veikka Hentonen, Verneri Helin.

Hyökkääjät

Niklas Koivunen, Miro Reunamäki, Peetu Aro, Janne Järvenmäki, Joose Pentti, Anton Miettinen, Roope Riskilä, Valtteri Mäki, Veeti Schroderus, Elmo Rönkkö.

Maalivahdit

Mikael Ollikainen

Valmentajat

Juha Mäki, Antti Aro, Ville Miettinen.

Joukkueenjohtaja

Juha Riskilä

Toimihenkilöt

Maria Malinen, talous