C1-pojat (2003)

Nokian KrP 03:n  lento päättyi pudotuspelien kynnykselle

Sarjakauden 2018 – 2019 SM-karsintojen ja eliittisarjan karsintojen jälkeen Nokian KrP pelasi ylialueellista eliittisarjaa.                        

Valitettavasti pääsy pudotuspeleihin katkesi 13. ja 14. pelien tuloksiin. Maaliskuun fysiikka ja lajiharjoittelun lisäksi jännitämme KrP:n edustuksen pudotuspelejä sekä valmistaudumme kevään turnauksiin. Joukkue osallistuu TFT turnaukseen kilpasarjassa. Seuran perinteisissä päättäjäisissä palkitaan joukkueesta MVP (arvokkain pelaaja), kehittynein pelaaja sekä joukkuepelaaja pokaalein. Joukkueen omissa päättäjäisissä kohtaamme uusia juniorijoukkueita sekä nautimme joukkueen päättäjäisistä.

Valmistautuminen seuraavaan kauteen on jo alkanut. Maaliskuun lopulta jatkamme ja tiivistämme harjoittelua nykyisten B-poikien kanssa. Jos olet 2002 tai 2003 syntynyt, etsit näytön paikkaa ja haluat kilpailla aktiivisesti sekä kehittää taitojasi ota yhteyttä.  

Liity mukaan Nokian KrP B-poikiin !


Kesäharjoituksia joukkueella on neljästi viikossa.  Loppukesästä alkaen harjoittelemme Nokian Harjuniityn liikuntahallilla ja Raholassa ainakin kolme kertaa viikossa joukkueena. Lisäksi pelaajamme ja maalivahtimme osallistuvat seuran maalivahtivalmentajan johtamiin maalivahtiharjoituksiin. Taitojen ja näyttöjen mukaan toimii KrP Pelaajapolku isompiin peleihin.  Seurana KrP tarjoaa junioripelaajilleen erittäin hyviä mahdollisuuksia (katso mm. Jere Mattila, Anton Roth, Elias Siira, Mikko Laakso ja Joona Rantala). Seurana KrP tarjoaa kesällä mm. aamuharjoituksia, jossa edustuksen mukana harjoittelevat niin A, B kuin C1 ja C2 pojat.


SSBL:n B poikien SM karsinnat – TBD.TBD.2019. Puolustajat

9 Titus, 11 Tapio, 13 Aleksi, 25 Juho, 52 Rasmus

Hyökkääjät

3 Artturi, 4 Mark, 5 Santeri, 10 Niklas, 21 Joni, 31 Aapo, 33 Severi, 37 Niklas, 47 Toni, 87 Riku, 88 Elias, 92 Aleksi, 99 Aleksi

Maalivahdit

73 Valtteri & 98 Petteri  

Valmentajat

Antti Alho, vastuuvalmentaja antti.krp03___gmail__com

Jari Törmä, valmentaja Jenni Huhtala, fysiikkavalmentaja Hannu Palomäki, apuvalmentaja – huoltaja

Joukkueenjohtaja

Forssell Petri, joukkueenjohtaja 

Toimihenkilöt

Malinen Maria, rahastonhoitaja

INFO

Joukkue Uutiset

MUUT

Sponsorit