Nokian KrP B-joukkueiden (2002-2003) Try Out harjoitukset viikoilla 15 ja 16

Nokian KrP rakentaa vuosina 2002 ja 2003 syntyneistä pojista B ikäluokan salibandyjoukkueita. Seuran tavoitteena on rakentaa kaksi ikäkausijoukkuetta B1 ja B2 kaudelle 2019-2020. B1 joukkueen tavoitteena on SM sarjassa menestyminen ja pelaajana kasvaminen. Ota yhteyttä päävalmentajaan 0405663055.

TRY OUT harjoitukset:

  • 11.4. kello 18:00 – 20:00 torstai
  • 16.4. kello 18:00 – 20:00 tiistai
  • 18.4. kello 18:00 – 20:00 torstai

Paikkana Raholan liikuntakeskus, Teerivuorenkatu 2. Tampere. Pelikenttänä Nokian KrP kotikenttä Areena. Try Out tilaisuuden pelillisen osuuden vetää Morics Krumins. Pelaajat haastattelee harjoitusten aikana päävalmentaja Sami Virtanen.

Soitathan ennen paikalle tuloa.

Liity mukaan Nokian KrP B-poikiin !

B päävalmentaja ja TRY OUT tiedustelut Sami Virtanen 0405663055

Valmentaja Morics Krumins (KrP edustus)

Valmentaja Antti Alho ja Jari Törmä

Fysiikkavalmentaja (PT) Jenni Huhtala

Nokian KrP:n syyslomaleiri

Nokian KrP järjestää syyslomaleirin Harjuniityn liikuntahallilla 16.10.-18.10.2018 klo 9-13.

Kaikille 2012-2007 syntyneille tytöille ja pojille avoin leiri sisältää liikunnan riemua salibandyn merkeissä! Leirin hinta on vain 55 euroa sisältäen treenit, pelit ja välipalan.

Ilmoittautumiset: https://nokiankrp.myclub.fi/flow/events/1085128

Lisätiedot: jere.oksanen@nokiankrp.fi

KrP Akatemia joukkueen runko julkaistu!

KrP Akatemian joukkueen runko on saatu rakennettua kuntoon viimesimpien viikkojen aikana. Edelleen muutaman pelaajan kanssa neuvotellaan, sekä 2-3 A-ikäistä pelaajaa etsitään.

Akatemian valmennusjohto kommentoi joukkueen kasaamista: ”Joukkue koostuu nuorista pelaajista, varsinkin A-ikäisissä kun suuri osa on 2000-syntyneitä. Se ei silti tarkoita etteikö me oltaisi tultu menestymään. Tulevalla kaudella meidän tarkoituksena on olla ASM-playoffeissa ja sitä seuraavalla kaudella mitalipeleissä! Viime kausina KrP:ssä pelanneista pelaajista kaikki meidän haluamat pelaajat jatkavat seurassa ja muualta saatiin hankittua lisää tulivoimaa varsinkin takalinjoille. ASM-sarjaan Räikkönen ja Väre ovat todella lupaavia puolustajia, joista iloa vielä kolme vuotta ikänsä puolesta. 2div-pelaajista Saros saapuu KrP Akatemiaan ainoaksi yli-ikäiseksi maalivahdiksi, nauttien isoa vastuuta 2-divarissa. Kuosmanen tuo 2-div-peleihin kaivattua laajuutta hyökkäyspäähän maalintekotaitonsa ansiosta.”

Joukkueeseen muista seuroista tulevat Juho Saros Ilveksestä, Erkki Kuosmanen KyPosta, Micke Räikkönen Classicista sekä edustukseen sopimuksen tehnyt Pekka Väre Fosusta.

Maalivahdit:
Sebastian Saariniemi*
Juho Saros (2div)
Teemu Viteli

Kenttäpelaajat:
Ilmari Aatola
Tomas Estovirta*
Toni Jaakkola*
Eetu Järvinen
Olli Kallio (2div)
Juhani Koivisto
Kalle Koivunen (2div)
Joonatan Kovanen*
Erkki Kuosmanen (2div)
Mikko Laakso*
Eetu Lumiala (2div)
Kasperi Mansikkamäki
Jere Mattila*
Antto Mustaniemi
Klavs Ozolins
Väinö Paavola
Akseli Paldanius
Juuso Patrikainen (2div)
Joona Rantala*
Santeri Ronni
Anton Roth*
Micke Räikkönen
Eero Rötsä
Mikko Santanen*
Sami Savolainen*
Elias Siira*
Oskari Tenho
Lauri Tynkkynen
Lari Vuorinen
Pekka Väre*
Roope Wikström
Jari Ylisarkki (2div)
*=Edustuksen sopimuspelaaja

KRP Akatemian (ASM+2DIV) avoimet harjoitukset alkavat 16.4

Nokian KrP Akatemia koostuu tulevana kautena sekä A-ikäisistä pelaajista sekä motivoituneista 2div pelaajista. Näistä pelaajista tehdään yksi joukkue, jossa juniori-ikäiset pelaavat ASM-sarjaa sekä miesten 2-divisioonaa.
A-juniorit nostivat itsensä SM-sarjaan ensimmäistä kertaa historiassaan voittaen Nuorten 1-divisioonan loppusarjan puhtaalla pelillä. Joukkueen runko tulee rakentumaan omista junioreista, mutta porukkaan haetaan vielä vahvistuksia kaikille pelipaikoille avointen harjoitusten kautta. Tuleva Akatemia tulee harjoittelemaan 3-4 kertaa viikossa niin kesä- kuin lajikaudellakin. Varsinkin fysiikoihin tullaan Hannu Sassin kautta panostamaan todella paljon koko kauden ajan, jotta pelaajat olisivat tätä kautta valmiimpia myös Salibandyliigan vaatimuksiin tulevaisuudessa.
Lisätietoja tulevasta kaudesta tai tulevista avoimista harjoituksista:
Henri Mattila, 0442909172 henri.mattila@hotmail.com

Avoimet harjoitukset:
16.4 maanantai 19:30-21:00 (peruttu jos edustuksella välierä GAME 7)
18.4 keskiviikko 19:00-21:00
19.4 torstai 17:30-19:30
23.4 maanantai 19:30-21:00
25.4 keskiviikko 19:00-21:00
26.4 torstai 17:30-19:30
Kaikkiin harjoituksiin sekä ulko- että sisävarusteet mukaan.

Joukkueen höntsyt ovat kuitenkin alkamassa, ja näissä Akatemiaan haluavat seuran ulkopuolisetkin voivat jo käydä. Höntsyjä pidetään 2.4-12.4 aina maanantaisin 20:00-21:00, keskiviikkoisin 19:30-21:00 ja torstaisin 18:00-19:30. Poislukien ne päivät jolloin edari pelaa kotipelinsä.

Akatemian valmennustiimi:
Mika Myllyniemi, Valmennus-/Pelaajakoordinaattori
Henri Mattila, Akatemian päävalmentaja
Tommi Ylimäki, lajivalmentaja
Pekka Hursti, lajivalmentaja
Mikko Sassi, lajivalmentaja
Hannu Sassi, fysiikkavalmentaja
Markku Roth, manageri
Harri Savolainen, huoltaja

 

Nokian KrP:hen on tulossa myös A2 joukkue, joka koostuu 1998-syntyeistä ja nuoremmista pelaajista. Joukkue pelaa alueellista/valtakunnallista divaria karsinnoista riippuen. A2 reenaa 2 kertaa viikossa tulevalla kaudella. Valmennuksesta vastaa menneellä kaudella b2:sessa ollut Valtteri Viitakoski sekä Miikka Nurminen.

Näätäakatemian päävalmentajat tulevalle kaudelle 2018-19 on selvillä

A-junioreiden SM-sarjaan usean vuoden yrityksen jälkeen nousseen joukkueen päävalmentajana aloittaa hyvää työtä jo pidempään seuran 00-junioreiden kanssa tehnyt Henri Mattila. Mattila toimi päättyneellä kaudella Näätien B-junioreiden vastuuvalmentajana ja myöskin seuran vanhemmat ja nuoremmat juniorit ovat hänellä hyvin tiedossa. Ensi kaudella A-junioreiden reeni- ja peliryhmä koostuukin pitkälti A-juniorit SM-sarjaan nostaneesta rungosta, joista vanheni ainoastaan yksi pelaaja ja yksi maalivahti. Lisäksi nousun myötä myös muualta on tullut kiinnostusta joukkuetta kohtaan, joten A-juniorit lähtevät ensi kaudella pelaajien kehittämisen lisäksi myös pärjäämään, eikä vain uusimaan sarjapaikkaansa. Toki sarjapaikan uusiminen on tärkeintä jatkuvuuden kannalta.

B-junioreiden (2001-2002-syntyneet) päävalmentajaksi saadaan kokonaan uusi näätätekijä, sillä joukkueen ottaa vastuulleen Classicin C1-pojista tuleva Antti Hänninen. Hänninen on valmentanut viimeiset kolme vuotta Classicin junioreita, ensin A-B-pojissa fysiikkavalmentajana ja viimeisimmät vuodet lajivalmentajana B-junioreissa sekä tällä kaudella päävalmentajana C1-junioreissa. Ennen tätä Hänninen toimi 3.divisioonassa pelaavan Soittorasian pelaajavalmentajana. Hänninen pitää myös mielenkiintoista Complex floorball blogia, johon pääset tutustumaan tästä: complexfloorball.blogs.com

Hänninen luonnehtii itse itseään valmentamista ahkerasti opiskelevaksi valmentajaksi, jolla löytyy myös teoriosaamista muunmuassa taitojen oppimisesta ja fysiikkaharjoittelusta, salibandykurssien lisäksi.
Ensi kauden B-junioreiden valmennusmenetelmät tulevat perustumaan pelin periaatteiden opettamiseen pelin ympäristössä. Se tarkoittaa keskittymistä pelitilanneharjoitteluun ja itse pelaamiseen, sekä pelistä keskusteluun.

Joukkueen valmennustiimit alkavat olemaan jo hyvällä mallilla muutenkin, mutta julkaistaan ne kokonaisuudessaan, kun viimeisetkin palaset varmistuvat. Joukkueen valmennustiimejä on kasattu koordinaattori Mika Myllyniemen johdolla jo muutaman kuukauden ajan ja on ollut hienoa huomata, että niin pelaajiston kuin valmentajien osalta on ollut ennennäkemätöntä kiinnostusta Näätäpaitaa kohtaan. Tähän on varmasti vaikuttanut edustuksen ja junioreiden hyvän pärjäämisen lisäksi nuorten pelaajien esiinmarssi myös KrP:n edustusjoukkueeseen ja liigatasolle.

A-junioreiden päävalmentaja
Henri Mattila
0442909172
henri.mattila@hotmail.com

B-junioreiden päävalmentaja
Antti Hänninen
0456360367
hanninen.antti@gmail.com

Pelaajakoordinaattori
Mika Myllyniemi
0405478296
mika.t.myllyniemi@gmail.com

Tulevan kauden A+B kilpajoukkueiden valmentajat julkaistu!

Tulevalla 2017-2018 kaudella Näätälauman A+B-ikäluokkien valmennukseen tulee liittymään pari uutta kovan luokan vahvistusta. Viime kaudella KRP Akatemia (2div.) joukkuetta valmentanut Tommi Ylimäki ottaa päävastuun A-junioreista. Alla hänen haastattelunsa tulevasta. C1-joukkueen viime kauden pääkoutsi Juho Vähätalo tulee A-jun lajikoutsiksi. Edustuksessa viime kaudella hienoon lentoon kesällä saanut Markku Köykkä liittyy myös junioripuolelle sekä A:n että B:n fysiikkavalmentajaksi!

A-juniorit:
Päävalmentaja: Tommi Ylimäki
Lajivalmentaja: Mikko Sassi
Lajivalmentaja: Juho Vähätalo
Fysiikkavalmentaja: Markku Köykkä

B-juniorit:
Päävalmentaja: Henri Mattila
Lajivalmentaja: Pekka Hursti
Lajivalmentaja: Mikko Sassi
Fysiikkavalmentaja: Markku Köykkä

 

”Kerro vähän itsestäsi?”
38-vuotias perheenisä, jonka perheeseen kuuluu vaimo, 11 v. poika ja 9 v. tyttö. Päivätöissä Nokialla Projektipäällikkönä ja illat menee lapsia harrastuksiin kuskatessa ja säbähallilla. Kesäisin vapaa-aika kuluu lähinnä moottoripyörän selässä.  


”Entäs valmentajaurastasi?”
Valmentanut olen oikeastaan aina. Takana taitaa olla n. 20 vuotta penkin takana, tosin matkalle mahtuu pari välivuotta.
Homma alkoi Ilves salibandyn alkuvuosina kun itse pelasin B-junnuissa ja samalla otin hoitaakseni D83 ikäluokan valmennuksen. Siitä matka vei Classiciin, jossa tuli alkuun oltua pari vuotta mukana 1985 – 1987 ikäluokkien valmennuksessa, sen jälkeen  1991-1993 ikäluokkien kanssa aina D-junioreista B:hen saakka. Sen jälkeen C95:n kanssa ja kun oma poika otti mailan käteen 2-vuotiaana, siirryin lapsi-vanhempi kerhoihin ja seurasin oman pojan joukkueiden penkin takana aina edelliskauteen saakka.
Halu vanhempien valmennukseen ja enemmän taktiikkapuoleen keskittymiseen on ollut kokoajan olemassa ja nyt kun lapset ovat hieman vanhempia ja vapaa-aikaa on enemmän, on siihen vihdoin myös aikaa.
Viime kausi meni miesten 2-divisioonan valmennuksessa (jossa jatkan myös tulevalla kaudella) ja nyt kokemusta onkin aivan kaikkien ikäluokkien valmennuksesta aina lapsi-vanhempi kerhoista aikuisiin.


”Minkälainen mies on Tommi Ylimäki penkin takana?”
Vaikea kysymys, pitäisi varmaan kysyä pelaajilta.
Itse ajattelisin, että reilu mutta vaativa ja ajoittain myös äänekäs.
Nopeassa pelissä vaaditaan nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin ja siinä näenkin oman vahvuuteni.


”Mitä odotat pelaajilta ja joukkueelta tulevalla kaudella?”
Tämä onkin jo helpompi.
Yksilötasolla odotan pelaajilta ennen kaikkea sitoutumista yhteiseen tekemiseen ja yhteisiin tavoitteisiin. Kun asiat tehdään kunnolla, niin tuloskin on yleensä hyvä.
Joukkueelta odotan hyvää joukkuehenkeä, kurinalaisuutta ja jatkuvaa kehitystä!

Nokian KrP:n Junnuakatemian (A+B) try-out tilaisuudet

Nokian KrP:n junnuakatemian try-out tilaisuudet alkavat viikolla 16. Harjoitukset pidetään alkuun yhdessä A-junnujen (97-99synt.) ja B-junnujen (00-01synt.) kanssa.

Aikataulu:
18.04.2017 18:30-20:30 Raholan Liikuntakeskus
20.04.2017 19:00-21:00 Raholan Liikuntakeskus
24.04.2017 17:30-19:30 Raholan Liikuntakeskus
25.04.2017 18:30-20:30 Raholan Liikuntakeskus
Jokaiseen tapahtumaan ulko- ja sisävarusteet mukaan.

A-juniorit pelaavat tulevalla kaudella 1.divisioonaa, selkeänä tähtäimenä A-junnujen SM-sarjapaikan lunastaminen.

B-junnuissa elokuun karsinnoissa on tavoite saada paikka valtakunnallisesta BSM-sarjasta.

Junnuakatemia on yhteistyössä KRP Akatemian kanssa joka pelaa miesten 2.divisioonaa. Näin ollen harjoituksista saadaan kustannustehokkaita sekä pelaajille mielekkäitä. Pelejä saa myös muissa KRP:n miesten joukkueissa 4.divisioonassa sekä 5.divisioonassa

Yhteydenotot/kysymykset try-outeista akatemiavastaava Henri Mattilalle, puh 0442909172

Myös B2 joukkue ollaan rakentamassa, mikä on yhteistyössä B1 joukkueen kanssa.
Päävalmentaja: Valtteri Viitakoski, puh 0505552127

Nokian KRP B: Woop woop, kevään pelit jatkuu! SM-Playoffs!

 

 

 

 

 

Näädät voittivat valtakunnallisen 1.divisioonan ja näin saivat paikan toisesta karsintavaiheesta kohti SM-Playoffeja eli kahdeksan sakkia. Vastustajaksi lauantaille seuloutui eliittisarjojen Suomen paras eli Rauman Salba. Pelin kuva oli selkeä, tulos tai ulos. Voitolla pelit jatkuu sunnuntaina vs Tiikerit, tappiolla kesäloma kutsuu.

Pelin alkaessa Salban yläkatsomo tuotti hyvää mökää ja sai luotua hyvän fiiliksen Salban pelaajiin, ja yhtäkkiä taululla olivat jo 0-3 johtolukemat Salballe. Vaihto kerrallaan ja maali kerrallaan lähdettiin tätä ottamaan kiinni, vielä kun tiedossa oli ettei Salba ollut koko kautena pelannut täyspitkiä pelejä. Erätauolle lukemissa 2-3. Rötsä ja Savolainen maalintekijöinä.
Toisessa erässä peli lähti rullaamaan vielä paremmin, Salban tyytyessä puolustumaan pienessä viisikossa ja blokkaamaan vetoja. Salban maalissa Aleksei Kohtala oli todella hyvässä vireessä viihdyttäen Raholan yläkatsomon Salba-kannattajia. Näätä kuitenkin sai koko ajan palloa hyökkäyspäähän ja tuotti maaleja tasaiseen tahtiin. Erätauolle lukemissa 6-3. Maalitekijöinä Roth, Savolainen, Suominen ja Rötsä
Kolmannessa erässä samantyylinen peli jatkui ja huomasi selvästi että Salba väsyy. Peli näytti olevan jo ohi kun KrP meni 7-3 johtoon, mutta mitä vielä. Pieni virhe omissa ja Salba kaventaa. Hurmos päälle, ja seuraavassa vaihdossa helähtää jälleen, 7-5. Näätälauma kuitenkin jatkaa samaa tekemistä, pitää palloa ja hyökkää pitkiä hyökkäyksiä, pitää Salban pois pallolta. Pelimiehen kympillä KrP iskee lopulliset niitit Salban kauteen, 10-5 voitolla Näätä jatkaa seuraavaan vaiheeseen! Maalintekijöinä 3.erässä Jaakkola, Rötsä, Aatola ja Tynkkynen.

Alle 15 tuntia edellisestä pelistä ja taas isketään Raholassa. Tällä kertaa vastaan edellä mainittu Tiikerit. Voitolla SM-Playoffeihin, tappiolla kesälomalle. Suurin osa varmasti lukijoista sekä varmasti kaikki 00-ikäisistä pelaajista muistaa ne kirvelevät keväät 2015 ja 2016 kun puolivälierissä ollaan Tiikereille tiputtu ja jääty ulos mitalipeleistä. Tiikerit ansaitsi paikkansa playoff-karsintoihin ollen SM-sarjan (eli pykälää korkeamman sarjatason) kahdeksas. Meillä ei pitänyt olla palaa, mitä Pääkallon keskusteluista pojat oli lukenu. Aina, on mahdollisuus. Pelin ensimmäinen erä oli suhtkoht hermostunutta, ainakin KrP:n puolelta. Avauspeli ei oikein toiminut, yritettiin oikoa, eikä maltettu pelata tilanteita rauhassa. Tiikerit näytti hyvällä hyökkäyspelillä mistä SM-sarjajoukkueet on kotoisin. Avauserä Tiikereille 2-0.
Toinen erä alkoi Näätien ylivoimalla ja Tynkkynen rankoo vastustajaa. Maalin jälkeen otettiin kaksi tyhmää jäähyä, mutta kunnialla selvitettiin minuutin 5vs3. Roth tasoittaa pelin 25.minuutilla. Tiikerit menee uudestaan johtoon ylivoimalla ja viimeisellä minuutilla iskee kahdesti jälleen KrP:n huolimattomasta puolustuspelaamisesta, erätauolle lukemissa 5-2.
Kolmanteen erään Näätälauma tiivistää ja nostaa karvaustaan sekä pelintempoa. Tiikerit passivoituvat ja pyrkivät vain iskemään vastaan. Eero luo 43.minuutilla pelin 5-3:een ja vaithopenkki kasvaa vähintään kymmenen senttiä korkeemmaksi. Seuraava vaihto, hyvä suora hyökkäys ja kaveri joutuu rikkomaan, Jere astelee ampumaan pilkkua. Ei maalia, ylivoimalla Eemelin pyssy puhuu! 5-4! Maalin peli. Seuraavat kymmenen minuuttia mennään KrP hallinnassa, mutta ilman tulosta. Paikkoja kyllä oli, kuten myös Tiikereillä, mutta Viteli maalissa pitää KrP:n unelman elossa. 58:20 aikalisä Näädille. Juonitaan kuviot, veska pois. Jere saa hyvän tontin, mutta vastustajan alin pelaaja blokkaa. Sami on ripareilla ja pallo yläseen! Näätä on tullut tasoihin. Jatkoajalle. Erätauolla painotetaan saman pelin jatkamista. Kaveri todella passivoitunut, käytetään se hyväksi.
Tasainen jatkoaika, molemmilla tonttinsa mutta Näätä blokkailee Tiikereiden paikat, isoja mustikoita. Jaakkola melkein yksin läpi, hieman yli. Larella myös paikka, hieman yli. Maali roikkuu ilmassa, mutta vähän ruvetaan katsomaan jo kelloa että mennäänkö jopa pilkuille. 67:41 Roth antaa passin El Capitanolle, yleisö pidättää hengitystään, KRP Supporters alkaa jo valmiiksi laulaa maalilaulua, Savolainen katsoo, yläkulmassa on tilaa, laukoo. 67:42 Rahola räjähtää. Verkko helähtää, Kapteeni nostaa kylmän viileesti kädet ilmaan. Se on siinä. Tiikerit on lyöty. Kevään pelit kutsuu. Suomen kahdeksan parhaan joukkoon.

Huh huh, kylmät väreet menee vieläkin tätä kirjoittaessa. Noh, uusi viikko, uudet kujeet. 1.4 jatkuu pelit vieraissa, ja kotona 2.4. Tarkemmat tiedot julkastaan alkuviikosta kunhan saadaan vastustaja ja kellonajat selville. Vastustaja on yksi näistä: Classic, Oilers, TPS tai Steelers. Tuossa järjestyksessä he valitsevat vastustajansa. Toivon että ensimmäisenä valitaan. Paikalliskamppailu, SM-runkosarjan voittajaa vastaan, se me halutaan.

Pakko myös mainita C2 Näätälauman hienot otteet viikonloppuna. Varmistivat välieräpaikkansa kahdella voitolla Hifkistä! Tämä kevät on sinivalkoinen!

Nokian KrP B: Rangers kaatui näytöstyyliin kotona!

Nokian KrP:n ja Rangersin väliseen otteluun lähdettiin tiukoista lähtöasetelmista. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti top2 paikasta, kohti playoffkarsintoja. KrP ennen peliä 21pst kerättynä ja vastaavasti Rangersilla 18pst.

Rangers aloitti pelissä maalinteon, mutta Rötsä iski heti seuraavassa vaihdossa pelin takaisin tasoihin. Pelin ensimmäinen 10 minuuttia oli tasaista peliä, molempien saaden pitkistä hyökkäyksistä paikkoja, mutta maalivahdit olivat pelipäällä molemmissa päädyissä. Rangers menee uudestaan johtoon  14:40, kuitenkin tasoitus tulee parin minuutin päästä kun sama kaksikko järjestää maalin, nyt Paldanius tekijänä Rötsä syöttäjä. KrP pääsee johtoasemasta erätauolle kun Järvinen iskee maalin takaa veskarin kautta taktisesti erätaukolukemiksi 3-2.

Toinen erä oli täysin Näätien hallintaa, jolloin olisi pitänyt saada Rangersin selkäranka katkottua. Rangers tulee erän alkuun tasoihin puolustajien ja maalivahdin pienen kommunikaatiokatkoksen jälkeen. Aatola nostaa kuitenkin KrP:n takaisin johtoon ja heti seuraavassa vaihdossa iskee Järvinen lukemiksi 5-3! Hieman heppoisen jäähyn jälkeen Rangers kaventaa, mutta jälleen seuraavassa vaihdossa tulikuuma Tynkkysen ketju iskee, maalintekijänä Paldanius. Erän lopulla saadaan ylivoimaakin, mutta ei onnistuta. Jälleen kuitenkin viimeisellä minuutilla osuu Näätälauma, kun pirteä kolmoskenttä järkkää hienon klapklapklap maalin ja Mustaniemi saa sijoittaa pallon verkkoon, 7-4 lukemista erätauolle.

Kolmannessa erässä KrP hallitsee hyvin peliä, saaden tehtyä pitkiä hyökkäyksiä ja näin pidettyä palloa itsellä ja vastustajan pois maalintekopaikoista. Rangers kuitenkin kaventaa pelin kahteen maaliin, mutta se kuuluisa maalinjälkeinen vaihto… ja Boom! Järvinen tykittää läpiajosta, kyllä luit oikein, läpiajosta näädät 8-5 johtoon! Maalin jälkeen jälleen saadaan hyviä pitkiä hyökkäyksiä rakennettua ja kun Savolaisen kentällinen iskee kahdesti kahden minuutin sisään (Savolainen & Mattila), niin peli näyttää selvältä kun viimeinen vitonen lähtee käyntiin. Kaveri saa vielä 6vs4 tilanteenkin josta vasta viimeiselle sekunnilla saa maalin, aikaa kuitenkin kulunut niin, että KrP ottaa vakuuttavan 10-6 voiton Rangersista ja jatkaa puhtaalla kotisaldolla, 7/7. KrP:n maalilla Tomukorpi pelasi loistavan ottelun (30 torjuntaa), ja täten Näätien maalivahtiosasto on täyttä rautaa, kun on kaksi tulikuumaa veskaria ketä tolppien väliin pistää!

Nokian KrP B: Raholan taika pysyy, 6 kotivoitto putkeen.

B-poikien 1.divisioonan sarjataulukko joulun jälkeen oli todella kutkuttava. KrP oli sarjataulukossa kolmantena 19 pisteellä, ja Karhut juuri playoffviivan alapuolella 16 pisteellä tosin peli vähemmän pelaanneena. Kauden aikaisempi ottelu Porissa päättyi Karhujen voittoon.

Pelin ensimmäisellä minuutilla Karhut näyttää heti vaarallisuudensa, yksi ylärima sekä todella vaarallinen maalintekotilanne. KrP lähti heti kolmella kentällä pyörittämään ja sai hyvän rytmin päälle joka kentälle, Karhut joutui perääntymään vaihto toisensa jälkeen todella pieneen noppaan. Paldanius aloittaa maalinteon kahdella maalillaan, ja erän puolen välin jälkeen Savolainen iskee myös kahdesti vieden Näädät jo 4-0 johtoon. Erän lopulla Karhut kaventaa ylivoimalla erätaukotilanteeksi 4-1.

Toinen erä, Karhut tulivat repimään Näädät palasiksi erän alusta alkaen. Näätä kyykkii, vastustaja saa jatkuvasti paikkoja maalintekoon. Karhut saavat minuutin sisään kaksi onnistumista ja peli näyttää kääntyvän, 4-3. Kapteeni Savolainen kuitenkin huimalla yksilötaidolla iskee 5-3 johtolukeman, joka osaltaan myös kääntää pelin. Seuraavaan kuuteen minuuttiin Roth iskee kahdesti ja Tynkkynen ylivoimalla liberon tontilta ovelan määrämittaisen verkon perukoille, Näädille 8-3. Näissä lukemissa myös erätauolle, Viteli pelasti erän jälkimmäisellä kympillä KrP:n useilta takaiskuilta.

Kolmannen erän alkuun vastustaja kaventaa välittömästi, heikosta peittopelaamisesta vapaalyönnistä. Karhut olivat tehneet ykköskenttänsä uuteen uskoon, joka pyöritti lähes joka vaihdossa Näätien alueella, oma pallollinen peli hajosi täysin. Viteli edelleen loistava maalissa, pitää Näätää pystyssä! Ylivoimalla saatiin jo helpottava 9-4 maali Mattilan toimesta ja sama mies iski uudelleen 10-5 loppulukemat.

Peli oli todella tiukkaa, ensimmäisen erän 5minuutin pätkällä + 6 minuutin pätkällä toisessa erässä, KrP teki 6 maalia, ja osaltaan niillä sinetöitti kahden erän jälkeen pelin. Varsinkin kun puolustuspelaaminen viisikkona oli kolmannessa erässä hyvää, vaikka paljon jouduttiinkin kyykkimään. Viime Karhut pelissä unessa ollut Siira-Savolainen-Roth Estovirta-Mattila (1 tehty, 5 päästettyä) oli liekissä tehden 7 maalia, päästämättä yhtään. Myös ylivoima toimi tänään hyvin 2/2. Ja Viteli maalissa niinku aikasemmin sanottu, loistava. 27 torjuntaa ja ansaittu Man of the match.

KrP Supportersin terveiset Porilaisille…

Tässä vielä pätkä Rothin viimeisen minuutin blackoutista 😉