Näädillä kana kynittävänä Raholassa

Pääkaupunkiseudulla on niin kova pula määräykset täyttävistä peliareenoista, että syyskauden liigaottelu EräViikingit–Nokian KrP pelattiin vasta kaksi viikkoa sitten 23.1.2019.  Tuossa ottelussa Näätien valmistautuminen epäonnistui pahasti ja Näädät jäivät totaalisesti Ervin jakoihin.  Kotijoukkue voitti kamppailun selvästi maalein 11-3.

KrP saa mahdollisuuden parempaan valmistautumiseen ja revanssiin torstaina 7.2 klo 18.30 Raholassa, kun ErVi saapuu nopealla tahdilla Näätien vieraaksi.  Paikallispelissä Classicia vastaan KrP:n ilme muistutti jo viime kauden pronssiin johtanutta taistelua, vaikka Classic lopulta voittikin ottelun viime minuuttien maaleilla. Siitä on hyvä jatkaa torstaina.

KrP:n viime kausi lentoa voitosta voittoon kauden alusta pronssiottelun voittoon saakka.  Paperilla joukkue jopa vahvistui kauden jälkeen, kun joukkueeseen saatiin laadukkaita uusia pelaajia lopettaneiden tilalle ja omat juniorit olivat jälleen vuoden kokeneempia.  Kauden avanneen neljän tappion jälkeen seurasi jakso, jolloin Näädät voittivat kymmenen peliä kolmestatoista ottelusta. Sen jälkeen on tullut taas kolme peräkkäistä tappiota ja näihin peleihin on mahtunut varsinaisia rökäletappioeriä.  Näädät eivät ole saaneet päälle viime vuoden tasaista flow-tilaa ja pahimpana kaskena ovat olleet pelit sarjassa alempana olevia joukkueita varten. 

Liigassa oli juuri reilu viikon maaottelu-tauko ja KrP haki parannusta otteisiin monipuolisesti.  Oli salibandystä vapaa viikonloppu, kovia harjoituksia peräkkäisinä päivinä, joukkueen omaa jääkiekkohöntsyä ja yhteistä saunomistakin.  Tämän alkuviikon joukkue vetää lyhyttä ja terävää fysiikka- ja lajitreeniä.  Valmennus ei jätä kiveäkään kääntämättä, jotta joukkue on valmiina torstaina revanssiin ja samalla runkosarjan huipentumana kaikkiin kuuteen viimeiseen peliin.  Lisäpisteitä tarvitaan, jotta playoff-paikka varmistuu ja vielä mahdollisimman hyvissä asemissa.  Joukkue tarvitsee ja ansaitsee myös kotiyleisön täyden tuen.

Suuri ja mahtava Raholaan

Salibandyliigan runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen 6-8 ottelua. Näissä peleissä haetaan paitsi hyvää sijoitusta ja kenties kotikenttäetua jatkopeleihin, mutta myös joukkueiden välisiä henkisiä asetelmia tuleviin koitoksiin.  Voitot saattavat olla jatkossa peleistä saatavia pisteitäkin tärkeämpiä.

KrP:n kotiottelut jatkuva Raholassa perjantaina 25.1 klo 18.30 odotetulla paikalliskamppailulla salibandyliigaa hallitsevaa Classicia vastaan.  Näädät pelaavat vielä keskiviikkoiltana vieraspelin Vantaan Energia-areenalla EräViikinkejä vastaan, mutta KrP:n taustoilla ja kannattajilla ajatukset ja odotukset ovat jo perjantai-illassa ja Classic-pelissä.

Tampereen Classic on tehnyt Pasi Peltolan johdolla arvostettavan pitkäjänteistä työtä vuosien ajan seuran ja sen edustusjoukkueiden kehittämisessä.  Kolme perättäistä miesten Suomen mestaruutta ja juuri voitettu Champions Cupin finaali ruotsalaista Storvretaa vastaan tekevät siitä kiistämättä maailman parhaan salibandyseuran tällä hetkellä.  Joukkueessa pelaa 10 Suomen maajoukkuemiestä, jotka voittivat juuri Suomelle toisen peräkkäisen MM-kullan.

Haasteita siis riittää Nokian KrP:lle perjantain peliin.  Joukkue ei ole kuitenkaan lähdössä peliin pyytelemään nimikirjoituksia ja kumartelemaan vieraiden nimekkäille pelaajille. 

Itse asiassa Classic on pelannut nyt 50 ottelua salibandyliigassa peräkkäin niin, että ainoa tappio on tullut syyskaudella Ideaparkissa juuri KrP:n miehistölle, kun Näädät kuittasivat vieraspelistä 4-5 -jatkoaikavoiton.  KrP pelasi rohkeasti omilla vahvuuksilla, puolustus peitti Classicin vetoja isolla sydämellä ja maalissa Arvid Vonk venyi loistopelastuksiin niin kuin Classicia vastaan tarvitaankin.  Samalla pelirohkeudella ja sitkeydellä Näädät lähtevät myös perjantain peliin ja mikään ei estä sitä, ettei Classic voisi saada toisenkin merkinnän tappiosarakkeeseen.  Tähän KrP tosin tarvitsee ja haluaa täyden Rahola-Areenan yleisön tuen.

Öljyvuoto Raholassa

Salibandyliigassa pelit ovat edenneet jo runkosarjan viimeiselle kolmannekselle.  Jokaisen pelin merkitys vaan lisääntyy joukkueiden kilpaillessa pudotuspelien lähtöasetelmista.  Jokainen peli tuntuu olevan ns. kuuden pisteen ottelu.

KrP:n kotiottelut jatkuva Raholassa maanantai-iltana 14.1 klo 18.30 Espoon Oilersia vastaan.  Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjassa peräkkäin Öljymiesten ollessa kuudentena ja Näädät seitsemäntenä.  Molemmilla on pelattuna 17 ottelua runkosarjan 26 pelistä ja molemmat joukkueet ovat vielä taistelemassa kotikenttäedusta -playoff-peleihin.  Oilersilla on parin pisteen etumatka Näätiin, joten varsinkin KrP:lle lisäpisteet ovat oikeasti tärkeitä.

Molempien joukkueiden kuntopuntarikin näyttää hyvin samanlaista lukemaa, kun yhdeksästä viimeisestä pelistä Oilers on voittanut seitsemän ja KrP kuusi.  Syksyn vieraspelistä Näädät hakivat Espoosta 6-9 -voiton.

Kaikki ennusmerkit lupaavat yleisölle maanantain peliin tiukkaa vääntöä ja kovaa taistelua tärkeistä pisteistä.  Kun espoolaisia valmentaa KrP:tä vielä toissakaudella luotsannut Heikki Luukkonen, joukkueiden välillä on vielä hieman peruspeliä suurempi voittamisen ja näyttämisen halu.  Nyt jos koskaan kannattaa suunnata Raholan liikuntakeskuksen katsomoon.

KrP-valmennus on muokannut joukkueen ykköskentän miehitystä.  Viimepeleissä kentällisen puolustuksessa on pelannut pari Matti Koskela – Joni Henttonen.  Hyökkäyksessä on viilettänyt kolmikko Henri Johansson-Joona Rantala-Mikko Laakso.  Ja tehoja onkin löytynyt kiitettävästi.  Kahteen edelliseen peliin kentällinen on tehtaillut 21 tehopistettä.  Viisikko pitkine hyökkäyksineen ja pallonhallinnan jaksoineen on avainasemassa myös tulevassa koitoksessa.   KrP toivoo katsomoon isoa kotiyleisöä kannustamaan miehet maali- ja syöttöputken reippaaseen jatkamiseen.

Näädät hakevat paluuta voittokantaan

Ensin liigastartista neljä tappiota putkeen.  Sitten viisi hienoa voittoa putkeen mukaan lukien Classicin pitkän voittoputken katkaiseminen.  Syystä odotukset olivat kovat, kun lauantai-iltana Raholan vieraspäätyyn asteli oululainen OLS, joka oli sarjassa jumbopaikalla kolmella sarjapisteellä. Niin vaan urheilun haltijat näyttivät Näätien pelaajille ja kannattajille, että pelejä ei voiteta ennen ottelun alkuvihellystä.  OLS:n nuori ja kokematon joukkue meni kerta toisensa jälkeen uudelleen johtoon KrP:n noustessa tasatilanteisiin.  Kolmannessa erässä OLS karkasi lopullisesti ja vei sarjapisteet lopulta Ouluun ansaitusti komealla 6-10 vierasvoitolla.

Näätien tappiopelissä jäi ilman isompaa huomiota tosiasia, että joukkueen kolmoskenttä pelasi komean pelin.   Pakit Aki Hietanen ja Jere Mattila sekä hyökkäystrio Joonatan Kovanen, Elmo Luoto ja Elias Siira pitivät kentällisen plusmiinukset reilusti plussalla ja Joonatan Kovanen lunasti häneen kohdistettuja odotuksia iskemällä pelissä hienon hattutempun.  Muutenkin Näätien kuudesta maalista viisi teki joukkueen A-juniori-ikäinen pelaaja, joten nuorissa oli tällä kertaa joukkueen voima, joka ei kuitenkaan riittänyt ihan voittoon saakka.  Siitä on hyvä kuitenkin jatkaa tuleviin peleihin.

Seuraavaksi KrP pääsee kokeilemaan hieman tasaisempaa suorittamasta jo kuluvan viikon perjantaina Lahdesta saapuvaa LASBia vastaan.  KrP on sarjassa juuri playoff-viivan yläpuolella ja LASB vastaavasti muutaman sijan alempana karsintaviivan tuntumassa.  Näätien tulee nyt kunnioittaa urheilun haltijoita ja unohtaa sarjasijoituksien tuijottaminen ennen ottelua.  Tarvitaan oman pelin kulmakivien kertaamista ja nöyrä valmistuminen perjantain peliin, jotta Näädät palaavat voittokantaan.  Siihen joukkue tarvitsee myös koko seuraväen ja kannattajakunnan kannustusta, joten joukkue toivoo, että väki suuntaa perjantaiksi klo 18.30 Rahola-Areenalle.

“999 + 2”

Nokian KrP:n salibandyliigan alku oli vaikea ja pistesaldo oli neljän liigapelin jälkeen puhdas nolla.  Sen jälkeen joukkue palasi perusasioiden pariin ja pelinsä viime kauden uomiin.  Seuraavista neljästä pelistä onkin tullut vastaavasti KrP-voitot.  Kruunun jalokivenä viime perjantain hieno jatkoaikavoitto 40 pelin ajan liigassa voittamattomana pysyneestä Tampereen Classicista. Voitto sinetöityi Morics Kruminsin kovalla, lähes keskiviivalta lähteneellä lyönti-laukauksella.  Koko joukkueesta näki, että voitto todella maistui kaikille pelaajista valmennukseen. Voittoa pohjustivat Joona Rantalan huimat tehot 0+4 ja maalissa erinomaisia torjuntoja esittänyt Arvid Vonk.

Näätien liigapelit jatkuvat nyt tuplapeli-viikonlopulla.  Perjantaina joukkue matkustaa Espoon Otahalliin otteluun Westend Indiansia vastaan.  Lauantaina klo 17.00 Nokian KrP pelaa Raholassa liigapelin OLSin kanssa.  Se on samalla myös Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu.  Molemmissa liigapeleissä on jaossa tärkeitä pisteitä, joilla Näädät kohentaisivat asemiaan liigan keskikastissa. Tappioilla joukkue jäisi tukevammin playoff-viivan tuntumaan.  Panosta ja mielenkiintoa peleissä siis riittää.  Runkosarjasta on pelattu jo 1/3, joten pisteiden arvo nousee ottelu ottelulta. KrP hakee voittoisaa jatkoa omalla Näätärock-pelitavalla.

Näätien kannattajilla on hyvät mahdollisuudet päästä seuraamaan KrP:n oman salibandyikonin Henri Johanssonin haamurajan täyttymistä ja siitä palkitsemista.  Johanssonilla on ennen perjantain peliä liigassa yhteensä 999 pistettä.  Seuraavan pisteen jälkeen hän on kautta aikain toinen pelaaja Salibandyliigassa, joka saavuttaa 1000 pisteen maagisen rajan.  Jos näin tapahtuu, salibandyliiga ja Nokian KrP palkitsevat tähtipelaajan otteluissa.

KrP:n ja sen kannattajien iloksi Henri Johansson ja seura ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen nykyisen jatkoksi.  Näätäkatsojat saavat siis ihailla Hennan suorituksia ainakin kevääseen 2021.

 

 

Kukistaako Näädät Karhun?

Nokian KrP:n salibandyliiga jatkuu tiistaina kotiottelulla liiganousija Porin Karhuja vastaan.  Molemmat joukkueet tarvitsevat tärkeitä lisäpisteitä, sillä KrP on aloittanut kauden odotuksiin nähden vaisusti ja nousijajoukkueilla pisteet ovat olleet perinteisesti tiukassa.  Karhujen kaksi kärkiketjua ovat hyvinkin liigatasolle kelvollisia ja joukkueella on potentiaalisia nuorten maajoukkuepelaajia kuten Aaro Ollikainen, mutta heidän jälkeen taso laskee selkeästi. Kahdella kentällisellä on raskasta taistella liigassa pidempää kokemusta omaavia joukkueita vastaan. Tasaisissakin peleissä on kovan työn takana vääntää yhden maalin tappiot yhden maalin voitoiksi.

Nokian KrP ei keväällä jatkanut monivuotisen maalivahdin Santtu Pohjosen sopimusta, vaan haki maalin eteen uusia tuulia Tampereen Kooveesta Arvid Vonkin.  Vonk on Porista lähtöisin ja opiskelee siellä tälläkin hetkellä, joten jos valmentajien komento käy veräjän eteen, Vonk pääsee pelaamaan kotikaupungin joukkuetta vastaan.  Toisena vaihtoehtona valmennuksella on usealta vuodelta tuttu Antti Kortetmaa, joka on hieman vanhemmalla iällä löytänyt torjuntatyöhön uutta tekemistä ja noussut kilpailemaan tasavertaisesti torjuntatyön jakamisen vastuusta. Lopullisen valinnan veräjänvartijasta valmennus tekee vasta maanantain valmistavan harjoituksen jälkeen.

Näädät ovat saaneet alaraajavamman toipilasjakson jälkeen riveihinsä suoraviivaisella pelitavalla omaa joukkuetta sytyttävän Valtteri Viitakosken.  Viitakoski ei kuvia kumartele eikä katsele vastustajan pelaajien selästä tähtipelaajien nimiä, vaan haastaa puolustajia ennakkoluulottomasti jääkiekosta opitulla suoralla maalille pelaamisella.  Puolustajat ovat olleet vaikeuksissa Viitakosken pelitavan kanssa, sillä salibandyssä ei ole totuttu näin voimakkaaseen pelitapaan.  Yleisölle numerolla 91 pelaavan Viitakosken pelin seuraaminen tuo otteluun mukavan lisäpanoksen.  Kannattaa tulla seuraamaan ihan paikan päälle.

Kadonneen voiton metsästys jatkuu

Kolme liigapeliä ja kolme tappiota.  Nokian KrP on saanut kokea kauden alussa, että kaikki kilpailijat haluavat maksaa nyt viime kauden KrP:n menestyksen potut pottuina.  Vastustajien ei ole tarvinnut kaivaa itselleen motivaatiota peleihin  pronssimitalisteja vastaan, vaan ne ovat tulleet pelin alusta lähtien päälle samalla teholla kuin KrP viime kaudella.   Näädät ovat taas jääneet peleissä lähtökuoppiin.  Viime kaudella joukkue pääsi heti positiiviseen flow-tilaan, joka kantoi aina kauden loppuun.  Nyt mitataan valmennuksen ja varsinkin joukkueen kokeneemman pelaajiston kykyä nollata tappiopelit ja palauttaa Näädät taas voittojen tielle.  Kaikki putket päättyvät aikanaan – myös tappioputket.

Seuraava mahdollisuus Nokian KrP:llä on jo tulevana perjantaina 28.9 klo 18:30 Raholassa.  Vastaan astelee viime kaudella KrP:n välierissä pronssipeliin tiputtanut Jyväskylän Happee.  Happee hävisi lopulta toistaiseksi viimeiseksi jääneessä SuperFinaalissa mestaruuden vieneelle Classicille ja sijoittui lopulta hopealle.  Kesäkausi ei ollut pelaajiston osalta Happeelle helppo, sillä joukkue menetti useita kokeneita pelaajia kauden jälkeen.  Joukkueessa riittää kuitenkin potentiaalia maalivahti Miro Tuomaalan edessä.  Puolustus vahvistui Ruotsista palanneella salibandyikonilla Mika Kohosella.  Hyökkäyksessä Peter Kotilainen, Jami Manninen ja Petri Kauko ovat edelleen Suomen eliittiä. Pelirutiinin vuoksi Happee on kova haaste Näätien pelimiehille.

Maanantaina KrP hävisi kotipelin Tepsille niukasti 4-5, mutta peli-ilme ja -asenne oli jo aivan erilainen  kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä ja maalivahtipeli palasi taas hyvälle liigatasolle.  Kun viikon harjoittelulla joukkue löytää vielä avaimet viimeisiin henkisiin lukkoihin, niin perjantaina se pääsee hakemaan Happeesta hyvällä asenteella kauden avausvoittoa.

Näätien kotikatsomo voi vähitellen aloittaa seuraamaan oman tähden Henri Johanssonin pisteiden kertymistä.  Johansson lähestyy kovaa vauhtia 1000 pisteen haamurajaa.  Maanantaina hän tehtaili jo pisteen nro 982.  Näätälaumalla on katsomossa muutakin jännitettävää kuin koko joukkueen tukeminen voittojen tielle.

Vahvistunut TPS haastaa Näädät

Salibandyliiga on jo täydessä vauhdissa ja Nokian KrP kohtaa Raholassa Turun Palloseuran maanantaina 24.9. klo 18:30. Torstai-illan Steelers-KrP tulosta ei ole tätä kirjoitettaessa tiedetä, mutta maanantain ensimmäisessä pelissä tuli liiga-avauksessa kotitappio 8-9 Kuopion Welhoja vastaan. Liekö KrP-miehillä jäänyt käsijarru päälle vai mennyt latautuminen jännityksen vuoksi yli, mutta kohdallaan peliasenne ei ollut. 10 minuutin pelin jälkeen KrP johti jo 2-0, mutta sen jälkeen oma näätämäinen pelitapa unohtui ja Welhot menivät jo 4-8 johtoon ennen kuin Näädät heräsivät. Loppukiri ei aivan riittänyt ja Welhot veivät sarja pisteet Kuopion Tylypahkaan.

Liigassa on heti alussa erittäin tiivis pelitahti, koska joulukuun MM-kisoista johtuvat maajoukkuetauot keskeyttävät sarjapelaamisen 2-3 viikon ajaksi aina muutamien viikkojen välein. Otteluiden väleissä ei juuri ehditä harjoittelemaan isoja asioita, vaan välipäivät menevät ensin palauttaviin ja sitten valmistaviin harjoituksiin. Valmennus on siksi pitänyt harjoituksissa ja valmistavissa joukkue- ja viisikkopalavereissa focuksen voimakkaasti Näätien omassa peruspelaamisessa. Näädät haluavat olla hyökkäyspään karvauksessa kontroloidun aggressiivia ja kääntää peliä erittäin nopeasti heti pallon-riistojen jälkeen. Kuluneella viikolla on keskitytty juuri näihin asioihin.

Näätien terveystilanne on paranemassa kesän lievien loukkaantumisien jälkeen. Joonatan Kovanen palaa Joona Rantalan ketjun vasempaan laitaan. Valtteri Viitakosken alaraajavamma voi vaatia vielä lepoa, mutta mies on ollut jo mukana treeneissä, joten pitkään ei tarvitse odottaa Veven paluuta tekemään voimakkaita maalille ajojaan.

Turun Palloseura oli kesän siirtoruletin voittajia. TPS sai kovia nimiä hyökkäyspäähän Miko Kailialan, Mikko Hautaniemen ja Janne Hoikkasen siirtyessä mustapaitoihin. KrP tarvitsee voittoon kovan päivätyön ja koko Näätäyhteistön kannustuksen Raholassa.

Näätärock soi jälleen raholassa

Lämmin kesä kääntyy vääjäämättä kohti syksyä ja Nokian KrP pääsee taas kesäharjoittelujen jälkeen tositoimiin, kun liiga pyörähtää käyntiin Raholassa maanantaina 17.9 klo 18:30 Kuopion Welhoja vastaan.

KrP:n viime kausi päättyi huhtikuun lopulla hienon kauden päätteeksi 20-vuotisen seurahistorian ensimmäiseen pronssiseen salibandyliigan mitaliin.  Aivan syystä pelaajat juhlivat mitalia ihan hyvällä antaumuksella, mutta hyvin pian juhlat vaihtuivat tiiviiseen valmistautumiseen tulevaan kauteen.  Treenejä on vedetty aamuin ja illoin. Mustavuoren rinne, Horhan hiekkakuoppa ja Raholan punttisali ovat kesän aikana tulleet taas tutuksi.

Joukkueessa tapahtui viime kauden jälkeen sopivassa määrin pelaajiston uusiutumista.  Vanhimpia pelaajia lopetti tai siirtyi pelaamaan alempiin  sarjoihin ja tilalle saatiin nuoria mutta jo osaamistaan näyttäneitä pelaajia. Joona Rantala ja Tuukka Salo siirtyivät KrP-paitaan Classicista, Joonatan Kovanen Lappeenrannasta NST:stä ja Aki Hietanen palasi Suomeen Sveitsin vuosien jälkeen. Kun omat juniorit ovat menneet reippaasti eteenpäin sekä taidoissa että fysiikassa, kilpailutilanne pelipaikasta on todella kovaa. Tästä huolimatta viime kaudella muodostunut Näätärock-henki on vaan kasvanut ja vahvistunut. Valmentajilla on käsissään hyvät pelikortit kauden avaukseen.

KrP osallistui kesäjaksolla Prahassa kovatasoiseen Czech Open-turnaukseen.  Kotimainen Ervi pudotti KrP:n tällä kertaa jo puolivälierissä, mutta matkalla KrP pelasi arvokkaan 5-5 -tasapelin ruotsalaisen Pixpon kanssa ja oli jopa lähellä voittoa.  Kotimaassa KrP pelasi neljä harjoituspeliä, joissa OLS ja TPS korjasivat voiton ja KrP voitti kahdesti Seinäjoen SPV:n.  Täyttä kuvaa joukkueiden iskukyvystä ei saatu, kun  joukkueet hakivat vielä koostumuksia ja osittain lepuuttivat avainpelaajia.  Mielenkiintoinen ja tasainen liigakausi on kuitenkin odotettavissa ja KrP hakee tosissaan jatkoa viime kauden hyville peleille ja menestykselle.

KrP:lle kotietu pudotuspeleihin?

Salibandyliigan runkosarja on edennyt loppusuoralle. Pääosalla joukkueista on jäljellä enää neljä ottelua ja niissä haetaan asetelmia ja ottelupareja tuleviin pudotuspeleihin. Nokian KrP on sarjassa tällä hetkellä toisena ja on käytännössä varmistanut historiansa parhaan runkosarjasijoituksen ja kotiedun playoff-peleihin. Joukkue on voittanut seitsemän ottelua peräkkäin ja hävinnyt viimeksi joulukuun alussa. Valmennus ja pelaajat haluavat jatkaa hyviä suorituksia samalla, kun kuvioita ja pelitapoja hiotaan lopulliseen uomaansa varsinkin yli- ja alivoimissa. 6 vs 5 alivoimat otteluiden lopuissa ovat olleet KrP:lle erityisen haasteellisia.

KrP kohtaa perjantai-iltana lähellä pelattavassa vierasottelussa sarjakärjessä olevan Classicin. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Lempäälän Ideaparkissa klo 18.30 alkaen. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja sarjan kärkiottelu kiinnostaa varmasti myös KrP:n kannattajia. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin klo 17, jolloin ovet avataan, sillä Ideaparkkiin on saatu mahdutettua vain n. 500 istumapaikkaa. Syyskaudella KrP pystyi puristamaan Classicista tasapelin varsinaisella peliajalla. Sen jälkeen iso C on vienyt 20 ottelua suoralla voitolla. KrP:llä riittää siis haastetta.

Runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelun KrP pelaa sunnuntaina 25.2 klo 17 Raholassa, kun vastassa on OLS Oulusta. Siinäkin pelissä Näädillä riittää haastetta. OLS voitti kotiottelunsa syksyllä jatkoajan jälkeen numeroin 8-7 huolimatta nokialaisten panostukseen vieraspelimatkassa. OLS on jo menettänyt mahdollisuudet playoff-peleihin ja takana vaanii vielä vaara karsintasarjasta, joten helpolla ei OLS tule Raholassakaan nahkaansa myymään. KrP toivookin koulujen hiihtolomasta huolimatta paikalle runsaslukuista kannattajajoukkoa piiskaamaan kotijoukkuetta revanssivoittoon.