23.05.2016

Turnauksessa oli C1-ikäluokassa 9 joukkuetta, 8 Suomesta ja yksi Ruotsista. Sarja oli jaettu kahteen lohkoon, josta Nokian KrP:n kanssa samassa lohkossa oli ruotsalainen Vendelsö sekä suomalaiset Classic, Karhut sekä SBS Sisu.
Ensimmäinen turnauspäivä alkoi Classic ottelulla. KrP otti pelinhallinnan välittömästi itselleen ja oli erätauolla tukevassa 4-0 johdossa. Toisessa erässä peli hieman hajosi selkeän johtoaseman johdosta ja lopulta päättyi KrP:n 5-2 voittoon. Päivän toinen peli oli tuntematonta SBS Sisua vastaan pienellä koulun kentällä. Nokialaiset saivat kuitenkin koko pelin ajan vastustajan viisikon hajalle ja tyylitteli 11-1 lukemat taululle. Launtaina peli jatkuivat iltapäivällä ennakkoon lohkomme kovimpia vastaan. Porilaisia Karhuja vastaan peli oli tiukkaa alusta alkaen. Maaleja tehtiin vuorotellen ja peli eteni 2-2 todella pitkään toista erää, mutta toiseksi viimeisellä minuutilla näätälauma onnistuu vastahyökkäyksestä. Loppu puolustettiin tiiviisti ja näin ollen saatiin juhlia 3-2 voittoa, mikä myös tarkoitti lohkovoittoa. Alkusarjan neljäs peli Vendelsöä vastaan oli myöskin todella tiukka, jossa Vendelsö taisteli tiukin hampain toisesta jatkopaikasta. Vendelsö kaatui luvuin 4-2 ja näin KrP hoiti alkusarjansa tyylillä 4 voitolla, maalierolla 23 tehtyä 7 päästettyä. Välieriin vastaan asettui Loiske, joka selvitti tiensä välieriin voitoilla Ilveksestä ja SB-Prosta. Kaikki odottivat pelistä tasaista, mutta kaikkea muuta. Näätäleiri pistiin pystyyn sellaisen hurrikaanin että alta pois. Ensimmäinen erä 6-0 ja erätauollakin painotettiin että hyvän pelin jatkuttava, finaalia kohti ku mennään! Sama meno kyllä jatkui ja loppulukemat 11-1 ei jätä paljoa selittelyn varaan, finaaliin! Vastustajaksi finaalin isoihin valoihin asteli Steelers. KrP otti pelinhallinnan välittömästi itselleen, mutta molemmissa päissä maalivahdit lukitsivat ovet 10 minuutiksi. KrP sai avattua maalihanat 11.minuutilla ja kaksi pukukoppimaalia ensimmäisen erän viimeiselle minuutille vapauttivat joukkueen. Toisessa erässä hyökättiin pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päädyssä ja vastustajan hyökkäys saatiin eliminoitua todella köyhäksi. Toinen erä myös 3-0 nokialaisille ja finaali tennislukemin 6-0 ja kulta KrP:läisille! Jatkopelit (Välierä ja Finaali) järkyttävän kovalla maalierolla 17-1. Kultajoukkueessa pelasivat: Teemu Viteli, Leevi Kallio, Aleksi Koivisto, Jere Mattila, Eetu Järvinen, Eemeli Rönkkö, Juhani Koivisto, Tuomas Santala, Joonas Hoikkala, Anton Roth, Toni Jaakkola, Sami Savolainen, Miko Suominen, Eero Rötsä, Lauri Tynkkynen, Tomas Estovirta, Tommi Viteli, Kristian Kalenius sekä Mikael Hakala.