20.01.2016

Vuoden ensimmäiseen kotipeliin lähdettiin vesi kielellä. Viime kohtaamisesta jäi todella paljon hampaankoloon, tappio 12-4 Riihimäellä. Siispä "koston" paikka. Aikasemmasta pelistä piti parantaa varsinkin pallollista peliä sekä rohkeutta hallita palloa pitkin hyökkäyksin.
Ensimmäinen erä oli pallonhallinnaisesti ylivoimaisesti KrP:n, ehkä liikaakin. Pidettiin palloa laidoilla ja pakeilla, eikä juuri päästy muutamia kertoja lukuunottamatta parhailla vetosektoreille. Näädät menevät ensimmäisen kymmenen minuutin aikana 2-0 johtoon, Miko Suomisen ja Jere Mattilan maalattua molemmat kertaalleen. Erän lopulla Panthers kuitenkin kaventaa erätaukotilanteeksi 2-1. Laukaukset tasan 8-8.
Toisen erän alkuun Eero Rötsän upea pitkä syöttö vapauttaa Lauri Tynkkysen läpiajoon eikä Lare erehdy, KrP johtaa 3-1. Kunnes se surullisen kuuluisa focus karkasi hetkeksi ja seuraavassa vaihdossa omissa kolisi, hieman lepsu 1vs1 pelaaminen ja pantterit maalin päässä. Ylivoimalla Panthers tuli jo tasoihin, mutta Miko Suomisen toinen maali vei KrPn taas 4-3 johtoon. Erän lopulla Näädät selvittävät hienosti alivoimansa joten erätauolle 4-3 johdossa. Laukaukset 9-8.
Kolmanteen erään lähdettiin puolustamaan johtoa. Ensimmäinen viisiminuuttinen todella hyvää peliä, ylivoimalla oli paikka rankaistakkin, mutta ei tällä kertaa. RSS Panthersin maalissa Julia Kataja oli ohittamaton. 49minuutilla Pantterien pitkä painostus tuottaa tulosta. Peli tasan. Eikä tästä kuin tasan kaksi minuuttia niin Panthers ensimmäistä kertaa johtoon. Näätiin valetaan uskoa, onnistumisia tulee, kun jaksaa toteuttaa oikeita asioita. Pienet ketjuviilaukset ja ei muutakun takaa-ajoon. 54:40 se tasoitus sieltä tulikin! Jere antaa hyvän poikkikentän syötön, ja Anton Roth painaa one-timerilla pallon verkon perukoille. Tämän jälkeen peli hieman muuttuu varovaisemmaksi molemmilta joukkueilta. Ei niin paljon rohkeita hyökkäyksiä, molemmat pelaavat oman pään kautta. Ja kuinkas ollakkaan, puolihuolimaton tilanne ja Pantterit taas johtoon ajassa 57:06. Päät painuu alas, edelleen uskottava omaan tekemiseen, kerran tultiin jo tasoihin, niin voidaan nytkin. Ykkönen vetää pitkän pallollisen vaihdon, jonka lopuksi Sami Savolainen niittaa pallon yläseen! KRP jälleen tasoissa. Näistä lukemista mennään myös jatkoajalle. Laukaukset 9-10.
Jatkoajalla Näädillä on paremmat paikat naulata jopa kaksi pistettä itselleen, mutta ei tällä kertaa uppoa. Huonoa säkääkin kävi. Jatkoaika pelataan loppuun ja aikalailla oikeutettuun pistejakoon päädytään. Jatkoajan laukaukset 5-2.