02.11.2015

SM-sarjan kuudenteen otteluun lähettiin tasaisissa tunnelmissa. Nokian KrP oli saanut 5 ottelussa kerättyä 6 pistettä, Oilers 5 pistettä.Oilers ei ollut hävinnyt kotonaan kertaakaan.
Peli alkoi niinkuin oletettiin, tasaisissa merkeissä, kummankin hallittua peliä vuorotellen. KrP aloittaa maalinteon 7 minuutilla vanhan kunnon "Titta på Ylähylly" lausahduksella. Elias Siira sivaltaa upealla laukauksella KrP:n johtoasemaan. Oilers tasoittaa 12 minuutilla, mutta Miko Suominen vie seuraavassa vaihdossa KrP:n uudestaan johtoon. Erän lopulla vastustaja tasoittaa pelin uudestaan, joten tasalukemissa erätauolle, 2-2.
Toinen erä alkoi ylivoimalla ja kakkosyyvee rakentaa keskelle Kristian Kaleniuksella upean tontin josta Krisu ei erehdy. Maaliin upea passi Lauri Tynkkyseltä. Heti seuraavassa kakkoskentän vaihdossa verkko heiluu uudestaan. Kristian syöttää ja Eero Rötsä sivaltaa KrP:n kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui, molempien saaden maalipaikkoja vuorotellen. Pelin puolen välin jälkeen yyveen jälkeisistä tilanteisa 2YV iskee toistamiseen. Tomas Estovirta tekijänä. Seuraavassa vaihdossa KrP menee jo 6-2 johtoon Sami Savolaisen läpiajosta. Toisen erän lopulla tapahtui tilanne jota allekirjoittaneen pitkällä salibandyuralla ei ole kertaakaan tapahtunut. Sekavassa tilanteessa Oilersin maalilla vastustajan maalivahti lyö vahingossa Kristiania alavatsaan, josta maalivahdille 2+10 rangaistus. Noh, Oilerssilahan ei ollut toista maalivahtia pelissä, joten maaliin pistettiin yksi kenttäpelaajista. 1YV rankaisi välittömästi ylivoimallaan, Jere Mattila vie KrP:n jo 7-2 johtoon. Seuraavassa vaihdossa vastustaja rikkoo taas, KrP ylivoimalle. Tässä kuitenkin hieman lepsu pelaaminen ja kaveri kaventaa kaukolaukauksella tilanteeksi 3-7, josta siirrytään erätauolle.
Erätauolla painotettiin oman pelin pelaamista, sillä peli ei ole vielä ohi, vaikka vastustajalla tosiaan kenttäpelaaja maalissa. Kolmanteen erään Oilers lähti todella tiiviisti puolustaen mikä oli oletettavaa. Lauri sivaltaa Joonas Hoikkalan loistavasta poikkikentän syötöstä tilanteeksi 3-8. Kuinkas ollakkaan, Oilers saa seuraavissa vaihdoissa kaksi vastahyökkäystä ja yhtäkkiä tilanne onkin 5-8. Illan parhaimpiin kuuluva kolmikko Eero-Lare-Krisu iskee kuitenkin seuraavassa vaihdossa todella tärkeän osuman. Eikä aikaakaan kun Eemeli Rönkkö huudattaa yleisöä hienolla osumallaan ja parin vaihdon päästä uudestaan läpiajosta, Samin loistavasta esityöstä. Näin peli päättyy lukemiin 11-5 Näätien voittoon.
"Peli oli kokonaisuutena SM-sarjan paras peli tähän mennessä, mikä näkyi myös tulostaululla. Kolmannessa erässä passivoiduttiin hetkeksi liikaa, kun kuviteltiin pelin olevan ohi. Se ehkä pienenä miinuksena koko joukkueelle. Kuitenkin jälleen vakuuttavat 38 laukausta maalia kohti kertoo että oltiin koko pelin ajan niskan päällä. Joka jätkä saa olla tyytyväinen omaan panokseensa. Pienet ketjumuutokset toimivat kuin rasvattu, erityisplussat kakkoskentälle Eero-Krisu-Lare jonka aikana maaliverkko heilu viidesti.", toteaa valmentaja Henri Mattila