24.01.2015

E2-pojat kävivät tänään hakemassa täyden pistepotin eli neljä sarjapistettä Jyväskylästä. Ensimmäisessä pelissä kaatui Classic Blue 7-3 lukemin. Liike pojilla oli hyvää koko pelin ja Classic roikkui mukana kaksi erää ( 3-2), kunnes viimeisessä erässä maalihanat aukesivat ennakoiden jo jälkimmäistä peliä…

Toinen peli pelattiin Pirkkalan Pirkkojen Kotkat joukkuetta vastaan, joka alkoi hieman hermostuneesti puolin ja toisin. Maalivahdin olivat pikkunäädillä alussa päiväunilla ja kahdeksan ensimmäistä vastustajan laukausta uppoivat verkkoon ( maalivahdin vaihto 5 maalin jälkeen ensimmäisessä erässä ja uudestaan kolmanteen erään lähdettäessä). Hätää tuloksellisesti ei silti ollut missään vaiheessa ja loppujen lopuksi pojat takoivat kunnioitettavan 10-20 voiton.

E2-pojat pelaavat ensimmäistä kautta omana joukkueena ja SSBL:n haastajasarjasta lähdetty ottamaan vauhtia tuleviin koitoksiin. Sarja alkanut varsin mallikelpoiseksi pistesaldon ollessa neljän pelin jälkeen 7 eli 3 voittoa ja yksi tasapeli. Seuraavaksi pojat ovat tulessa kotiturnauksessa 14.2. Raholassa.