08.03.2015

Mynämäen HaNi-halleilla oli naistenpäivän kunniaksi c99 poikien eliittisarjan viimeinen kierros. Panoksia oli ainoastaan siinä kuinka Nokian KrP ja Happee sijoittuvat taulukossa. Lohkon kärkisija meni turkulaisille.

Ensinmäisessä pelissä vastassa oli turin"kakkos porukka" eli FBC Turku. Näätä lauma oli aluksi herra kentällä ja hankkikin pian 2-0 johdon kunnes turkulaiset kavensivat 2-1.

tämä oli myös tulos 2 erän jäleen kunnes hups heijaa siirtyikin valtikka turulle ja lukemat olivat taululla 2-3 FBC:lle. Onneksi O-P Laakkonen laikoi loppulukemiksi 3-3. Maalissa erinomaisia otteita esitti Oskari"pikku-nupi"Mäkinen.

Tauon jälkeen vastassa niin sanotussa pakko voiton pelissä oli Pöytyän Urheillijat.

Alusta lähtien oli selvää että valmentajat Heino-Hursti olivat saaneet viestin perille että voitolla tulee kunniaa. Näätä vei ja pöytyä vikisi.

Jo 2min pelin jälkeen Näätä johti 2-0 ja oli selvästi parempi kaikessa muussa paitsi tolppa laukauksissa. Niitä pöytyältä löytyi. Mutta jos ei kelpaa niin ei voi mitään. Loppu lukemiksi kirjattiin puhdas 4-0 voitto sekä pikku-samulle huikea nollapeli toki Oskari jelppasi rankkarin verran joten molemmat kassarit pelasi nollan.

Näin c99 Näädät lähtevät 15.3 Parkanoon metsästämään Sm-playoff paikkaa jos vastaan tulevat Naantali ja Happee kaatuvat.