17.12.2014

KrP- FBC TurKu 8-3

Ottelun alku alkoi hyvin tarkailevissa ja osin hermostuneissa merkeissä oliko syynä sitten parketti ja tauko peleistä. KrP:n maalilla aloitti Samu”tolppa”Ritala ja ykkös kentän vasemmassa laidassa vasta -01 syntynyt Mikael Hakala. KrP lilliputtiketju Roth-Savolainen-Mattila saivat ensinmäiset paikat mutta vastustajan maalivahti esti yrityksen. Pikkasen sen jälkeen sattui KrP lapsus omissa ja Turku pääsi siirtymään 0-1 johtoon. Hetki tästä ja OP Laakkonen pääsi vääntämään nätillä rystynostolla KrP tasoihin. Mutta minuutti tästä siirtyi FBC johtoon uudestaan.

Tästä eteenpäin alkoi pallo totella Näätiä paremmin ja verkko alkoi heilua FBC:en molarin takana. Maaleista vastasivat hurjassa lennossa oleva lilliputti ketju sekä loukkaantumistaan toipunut Toni Jaakkola.

Ilmari Kettusen takakarvi ja Jere Mattilan maalit päättivät Turun heikot yritykset kaventaa ja Samu oli todella hyvä KrP:een maalilla. Myös Mikael Hakala kirjasi tehopisteen itselleen tästä ottelusta. Koko pelin suurin hahmo oli Tuomas Santala jonka otteet olivat häikäisevät tehoin 0+3 sekä hatun tehnyt Anton Roth.

PÖU- KrP 4-7

Pelin alku oli tällä kertaa vastustajan KrP jälleen arasteltua parketilla oloa. Vastustaja myllytti ensimmäisen 5min pelin alusta mutta ainoastaan Oskari”pikku nupi” Mäkisen torjunnat pelastivat Krp:n vaikka joutui pelastamaan yhden tilanteen pitämällä vastustajan mailastakiinni. Tämän jälkeen alkoi näätä porukka pelata ja vastustaja kadotti pelinhallinnan täysin. Lopulta KrP sai pallon maaliin kun Jere ohjasi taidokkaasti pallon maaliin. Tämän jälkeen ei vastustaja kyennyt pysäyttämään Toni Jaakkolan johtamaa ketjua jonka teho sarake näytti +5.

Toisessa erässä Krp jatkoi myllytystä ja kentälle päässeet Niko ja Tele toivat kaivattua tehoa 1.ketjuun. Myös puolustukseen tullut Oskari Laaksonen oli erinomainen kirjatessa tehot 1+2. Maalin makuun pääsi myös Niko Laitila joka kirjautti 2+0 tehot itselleen. Myös vastustaja pääsi pelissä jälleen tekopaikoille ja onnistuikin ylivoimalla ja KrP:n virheestä tekemään kavennuksen kunnes 3.erän lopussa Näätä lauma laukoi loppu 4-7 taululle.